Kempinski Hotel Grand Arena Bansko

  Bulharsko, pohoří Pirin, Bansko

Kempinski Hotel Grand Arena Bansko

    Bulharsko, pohoří Pirin, Bansko
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu
Kempinski Hotel Grand Arena Bansko
O ubytování

Máte rádi bezstarostnou dovolenou, luxus a parádní lyžování Vyhlášený hotel Kempinski Bansko toto vše dokonale spojuje. Po bohaté snídani vyjdete z hotelu přímo na sjezdovku, pohlédnete na zasněžené vrcholky pohoří Pirin a lanovkou se vydáte za tím nejlepším lyžováním na Balkáně.

Poloha a popis

Tento luxusní hotel řetězce Kempinski patří mezi 50 nejlépe hodnocených hotelů na světě. Hotel se nachází přímo u stanice kabinové lanovky a do centra městečka Bansko je to cca 1 500 m. Hotel s historií od roku 1897 nabízí svým klientům jedinečný zážitek, spojení tradice, luxusu a krásné přírody. Pokud toužíte po aktivním odpočinku a chcete svému tělu dopřát jak pohyb, tak relax, hotel Kempinski je pro vás tou pravou volbou.

Pokoje

Deluxe Room jsou moderní a prostorné(38 m2) dvoulůžkové pokoje s přistýlkou, které poskytují vše co můžete potřebovat a navíc ještě dopřávají pocit luxusu. Hotel nabízí pokoje s balkonem (s výhledem na pohoří Pirin jsou za příplatek) a sociálním zařízením (sprchový kout, vana, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, Wi-Fi (zdarma), telefonem, minibarem (za poplatek), trezorem (zdarma) a polštářovým menu. Možnost jedné přistýlky. Maximální obsazenost dva dospělí a jedno dítě.

Deluxe Suite jsou určeny především pro rodiny s dětmi. Pokoj má plochu 70 m2 a nabízí 2 oddělené místnosti. Pokoj je vybaven balkonem, sociálním zařízením (sprchový kout, vana, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, Wi-Fi (zdarma), telefonem, minibarem (za poplatek), trezorem (zdarma) a polštářovým menu. Pokoj disponuje manželskou postelí a rozkládací pohovkou. Maximální obsazenost dva dospělí a 2 děti.

Služby hotelu

Vstupní hala s recepcí, restaurace Gallery s jedinečným panoramatickým výhledem a rozmanitou nabídkou jídel a nápojů, středomořská restaurace, lobby bar, vitamínový bar, salonek Bella Vista, sushi bar, piano bar, vyhřívaný krytý bazén, dva venkovní bazény, dětský venkovní bazén, konferenční sály, obchody, úschovna lyží, dětský klub pro děti od 3 do 12 let.
SPA ZDARMA: fitness, finská sauna, bio sauna, bylinková sauna, turecká lázeň (hamam), aroma pára, vířivka, snow room. ZA PŘÍPLATEK: salon krásy, masáže, podzemní garáž, venkovní parkoviště, pokojový servis, prádelna.

Stravování

Polopenze zahrnuje snídani a večeři formou bufetu, pouze při nízké obsazenosti hotelu je při večeři výběr menu ze 3 jídel. Hotel nabízí také několik restaurací a barů, kde se mohou klienti občerstvit a dopřát si gastronomický zážitek.

Destinace

Fantastické lyžování s příznivou cenovkou? Vítejte v bulharském Bansku, nejznámějším lyžařském středisku východní Evropy. Resort se nachází v národním parku Pirin zapsaném na seznamu světového přírodního dědictví UNESCO. Kromě dechberoucí přírody jsou největšími lákadly moderní lanovky, široké v součtu 48 kilometrů dlouhé sjezdovky a všudypřítomná skvělá kuchyně. Není divu, že je středisko oblíbeným cílem sjezdového lyžaře a trojnásobného olympijského vítěze Alberta Tomby. Dopřejte si luxusní zážitek za ceny, které vyloudí spokojený úsměv na tváři!

Dovolená v Bulharsku již dávno neznamená jen moře, pláž a koktejl v ruce. První lyžaře jsme do zimního Banska přivezli na začátku roku 2021 a celý zájezd můžeme shrnout dvěma slovy: absolutní nadšení! Snadno dostupný luxus, skvělé služby, široké sjezdovky a moderní zázemí celého areálu jednoduše chytnou za srdce. Zvýšenou oblibu i úroveň poskytovaných služeb má na svědomí také konání Světového poháru alpského lyžování mužů (Super-G i obří slalom) i fakt, že právě do Banska proudila v době uzavřených alpských sjezdovek celá lyžařská Evropa.

Lyžařské středisko Bansko se nachází na úpatí hory Vichren (2 915 m n. m.), 170 km jižně od Sofie, hlavního města Bulharska. Ctíte-li pravidlo, že třetí den by se na horách mělo odpočívat, můžete využít naši nabídku fakultativních výletů a vyrazit s námi poznat bulharské vnitrozemí. Co říkáte na návštěvu Rilského kláštera, zapsaného na seznamu UNESCO, či výpravu za vínem a termálními prameny? Výlety si můžete objednat na místě u našeho průvodce, který vás na nich bude doprovázet.

V letošní nabídce Experitour najdete jak hotely přímo u lanovky (např. hotel Kempinski ), tak v centrálnější části střediska, 270 m od lanovky (např. hotel Casa Karina 4*, který se u našich klientů těší veliké oblibě). Oba hotely nabízí špičkové služby včetně SPA zóny, která vám po celodenním lyžování jistě přijde vhod.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Kempinski Hotel Grand Arena Bansko *****
Vzdálenost od sjezdovky: 20 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 112 860
dnes 8–19 h

Lokalita

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací