Hotel Két Korona

  Maďarsko, Západní Maďarsko, Balatonszárszó

KÉT KORONA

    Maďarsko, Balaton, Západní Maďarsko, Balatonszárszó
Tento hotel není aktuálně v nabídce
UBYTOVÁNÍ

a) 2 - lůžkové pokoje s možností přistýlky STANDARD (cca 20 m2) nebo b) SUPERIOR (cca 26 m2), Spr.+WC, SAT/TV, bezdrátový internet. Všechny pokoje jsou nekuřácké.

STRAVA

Polopenze

DALŠÍ SLUŽBY

Informace o přijímání platebních karet (bez záruky): Hotel přijímá tyto platební karty: Visa, Mastercard, American Expres.

DÍTĚ

Jedno dítě do 5,99 let na přistýlce (je-li k dispozici) s polopenzí ZDARMA. Dítě zdarma povoleno v doprovodu 2 plně platících osob.

KOUPÁNÍ

Hotelový vnitřní a venkovní bazén. Jezero Balaton (od 500 m) - v blízkosti hotelu jsou 2 pláže. Největší a nejvíce vhodná pláž pro rodiny s dětmi se nachází cca 1 km od hotelu. Je to centrální pláž s vybavením pro děti, má mělké pobřeží s pískem. V přední části pláže je parkování zdarma, pěšky je vzdálenost pouhých 15 minut. Další pláž se nachází 500 m od hotelu, je menší, travnatá a vstup do vody je možný pouze přes schodiště.

PARKOVÁNÍ

2 Eur/den

POBYT SE ZVÍŘETEM

NEPOVOLEN

POZNÁMKA

Pobyt začíná nástupem od 14.00 do 18.00 hod a večeří v den příjezdu (při zdržení kontaktujte ubytovatele). Pobyt končí snídaní a uvolněním pokoje do 11.00 hod v den odjezdu.

SLEVY A VÝHODY

SLEVA 4=3, 7=6 platí v termínech 01.01.-26.06. a 04.09.- 18.12.2020 SLEVA 5% za včasné knihování platí do 31.3.2020 Dítě zdarma a dětská cena povolena v doprovodu 2 plně platících osob!!

PROGRAMOVÝ POBYT č.1

RELAXAČNÍ POBYT - ubytování s polopenzí (snídaně a večeře formou bufetu) - Welcome drink BONUS ZDARMA: - wellness centrum - zážitkový bazén, whirlpool, dětské brouzdaliště, finská a parní sauna, parní lázeň, zážitkové sprchy, venkovní bazén - župan (pouze pro dospělé osoby), - lehátka na zahradě

CELKOVÁ KAPACITA

55 pokojů

REKREAČNÍ POPLATEK

1,60 Eur/den

AKČNÍ NABÍDKA

Pobyty od 1.1.2020

PROČ K NÁM

Proč hotel Két Korona Balatonszárszó: - wellness a relaxace - v blízkosti jezero Balaton - vhodné pro rodiny s dětmi

VYBAVENÍ

Restaurace, konferenční místnost, park, Wellness centrum - zážitkový bazén s masážními tryskami a proudovým kanálem, dětské brouzdaliště, whirlpool, finská a parní sauna, relaxační kabina s vonnými esencemi, masáže (relaxační, sportovní, masáže nohou a další). Možnost vodních sportů na Balatonu a výletů do okolí.

POLOHA

Rodinný hotel Két Korona**** se nachází v jedné z nejoblíbenějších lokalit na jižním pobřeží Balatonu, obklopen pečlivě pěstěným parkem.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Két Korona ****
Vzdálenost od pláže: 500 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 746 967
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-ket-korona-balaton-madarsko-z1746967/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Maďarsko

Maďarsko je příbuzná země, která je dokonce součástí Visegrádského společenství s Českou republikou. Právě vzdálenost a mimořádně zajímavá turistická místa dělají z rovinaté země podél Dunaje výborný cíl nejen krátkodobých pobytů, ale také plnohodnotné dovolené. Největšími přednostmi země jsou termální prameny a s nimi spojená wellness centra, dále poměrně velké jezero Balaton, které je tradičním cílem letního odpočinku a vodních radovánek. Maďarsko je vyhlášenou krajinou skvělého vína a specifické vynikající gastronomie. Velkým hitem jsou proto různé pobyty ve vinných sklípcích, spojené s gastronomickými zážitky. Velkým historickým a ekonomickým centrem Maďarska je hlavní město Budapešť, které je silně vyhledávané pro eurovíkendové a poznávací pobyty.

Maďarsko - více informací