Hotel Khao Lak Sunset Resort

  Thajsko, Phang Nga, Khao Lak

Khao Lak Sunset Resort

    Thajsko, Phuket, Khao Lak
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. V hotelu je hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu. V objektu se nachází restaurace a bar. Je tady také hezká zahrada. Je zde TV místnost. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Objekt nabízí službu hlídání dětí, pokojovou službu a prádelnu. Hosté mohou využít shuttleservis.

Ubytování

V pokojích je klimatizace, kuchyň a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje mají dvoulůžkovou postel nebo kingsize manželskou postel. Také je zde sejf a minibar. K dispozici je také lednička a varná konvice/kávovar. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). V koupelnách je sprchový kout a vana. Také je tu vysoušeč vlasů.

Sport/aktivity

Hotel má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Hosté mohou využít terasu, lehátka a slunečníky. V baru u bazénu jsou k dostání různé osvěžující nápoje. Z velké nabídky různých aktivit si zde hosté mohou vybrat například plážový volejbal, potápění, fitness studio, spa a kosmetický salon a za poplatek masáže.

Stravování

Podávají se snídaně a večeře.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Khao Lak Sunset Resort ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 053 270
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-khao-lak-sunset-resort-phuket-thajsko-z1053270/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Thajsko

"Země úsměvů" je ideálním místem ke strávení dovolené. Vybere si zde každý, příznivci historických památek, nedotčené přírody i vyznavači nočního života a zábavy. Je to země kontrastů, kde naleznete horské kmeny na severu země, rybářské komunity na jihu, starobylé paláce i úchvatné tropické ostrovy s nejkrásnějšími plážemi. Všude vás budou doprovázet přátelští a přívětiví lidé. Je to vliv budhismu, ale i tradice, kde značnou úlohu hraje tolerance a bezstarostný přístup k životu. Přesvědčte se s námi, že Thajsko je turistickou destinací, která vám poskytne služby na nejvyšší úrovni.

Thajsko - více informací