Hotel Kichanga Lodge

  Tanzanie, Zanzibar, Michamvi

KICHANGA LODGE

    Tanzanie, Zanzibar
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Velmi příjemný menší resort postavený v tropické zahradě. Hotel leží přímo na bílé písečné pláži.

Vybavení Hotelu

24 hod recepce, restaurace a bar, bazén, prádelna, konferenční místnost, internet hifi v recepci, dále za poplatek masáže, 24 h k dispozici lékař.

Vybavení pokoje

bungalovy Garden se stropním ventilátorem, moskytiérou, minibarem, koupelnou, WC, vysoušečem vlasů, balkónem/terasou. Ubytování v bungalovech s výhledem do zahrady, za příplatek bungalov s výhledem na oceán případně Villa ocean view.

Pláž & plážový servis

hotel se nachází přímo u krásné písečné pláže. Lehátka a slunečníky zdarma.

Sport & Fitness

plážový volejbal, kánoje, horská kola. 10 minut jízdy od resortu je potápěčské centrum PADI a kite surfing. Masáže na pláži za poplatek.

Stravování

All nclusive formou bufetu v době od 10.00 do 22.00 hodin. Cena zahrnuje veškeré stravování během celého dne, minerální vodu, džusy a nealko nápoje, místní víno a lokální pivo.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Kichanga Lodge ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 572 347
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-kichanga-lodge-zanzibar-tanzanie-z1572347/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Tanzanie

Tropický africký ráj Tanzanie má velkou výhodu, že sem můžete cestovat v jakoukoliv dobu během roku a vždy to bude za teplem a tropickým počasím. Pokud by se ale dalo během roku ještě rozlišit, kdy je nejvhodnější doba pro návštěvu exotické Tanzanie, tak pro cestu do severní Tanzanie a na ostrovy je ideální období od července do října a od prosince do března. Pro jižní Tanzanii je to červen a pro západní květen až říjen. Tanzanie vznikla sloučením dvou původně nezávislých států Tanganiky, ležící u stejnojmenného jezera, a Zanzibaru. Země na východě Afriky u Indického oceánu těží zejména ze dvou oblastí cestovního ruchu. Tou první jsou početné přírodní rezervace, nejznámější národní parky na světě a majestátní hory v čele se známým Kilimandžárem. Druhou oblastí je nádherné pobřeží Indického oceánu a ostrov Zanzibar s jedněmi z nejkrásnějších pláží na světě.

Tanzanie - více informací