Hotel Lázně Nový Smokovec

Slovensko, Východní Slovensko, Nový Smokovec

LÁZNĚ NOVÝ SMOKOVEC - Léčebný pobyt Klasik - Nový Smokovec

  Slovensko, Slovenské termály, Východní Slovensko, Vysoké Tatry, Nový Smokovec
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Jsou situované v centru Tatranského národního parku přímo v turistickém centru v nadmořské výšce 1 010 m. Mají ideální polohu uprostřed jehličnatých lesů a od severu jsou obklopené velkolepými horskými štíty. Lázeňští hosté jsou ubytování v hotelech Branisko a Palace, které jsou od sebe cca 50 m. V hotelu Branisko se nachází nově vybudovaný vitální svět (parní sauna, eukalyptová sauna, infra sauna, tepidárium, vířivka, ledopád, kneippové lázně). Hotel Palace nabízí tyto služby: denní bar s kavárnou, jídelnu, 2 salónky, směnárnu, centrální trezor, taxi, organizování výletů a kulturní program. Procedury a relax služby se zajišťují v hotelu Branisko.

Poskytované procedury: Inhalační individuální léčba, léčebná tělesná výchova (dýchací cvičení, relaxační cvičení, individuální léčebná tělesná výchova), masáže, hydroterapie (perličková koupel, skotské střiky, vířivé koupele na horní a dolní končetiny, bazén sauna), elektroléčba a teploléčba (dia-dynamické proudy, diatermie, solux, ultrazvuk, magnetoterapie, hydrogalvan, biotron, rašelinové obklady), oxygenoterapie a plynové injekce.

POZNÁMKA: Procedury se poskytují denně mimo nedělí a svátků, dospělým a dětem od 18 let. Vstup do wellness je možný od 6 let.

V nejbližším okolí se nachází TrickLandia – nebudete věřit svým očím - doslova. Galerie TrickLandia je založena na trick-artu - umění optických iluzí. V prostorách rodinného zábavního parku najdete náměty ze slovenských pověstí a pohádek.

Ubytování

a) Pokoje MINI, MINI A s balkonem jen na některých pokojích a Klasik bez balkonu v hotelu Palace a Branisko. V pokoji MINI je lůžko s šířkou 140 cm, menší rozměr pokoje, vlastní sociální zařízení, trezor, TV, a Wi-Fi. V pokoji Klasik jsou dvě oddělená 2 lůžka vlastní sociální zařízení, trezor, TV a Wi-Fi. b) Pokoje Klasik Plus bez balkonu v hotelu Palace Grand, mají 2 lůžka, minibar, TV, trezor, vlastní sociální zařízení, župan fén a Wi-Fi. c) Pokoje Klasik A s balkonem v hotelu Palace a Branisko mají 2 lůžka, vlastní sociální zařízení, TV, trezor a Wi-Fi. d) Pokoje Klasik Plus s balkonem na některých pokojích v hotelu Palace, mají 2 lůžka vlastní sociální zařízení, sedací soupravu, rychlovarnou konvici, ledničku (případně kuchyňkou), TV, trezor a Wi-Fi. Pokoje Klasik A Plus s balkonem v hotelu Palace Grand, mají 2 lůžka, minibar, TV, trezor, vlastní sociální zařízení, župan fén a připojení k internetu. e) Pokoje Severka v hotelu Palace, mají 2 lůžka TV, Wi-Fi, umyvadlo, balkon s výhledem na Tatry, společnou koupenu a WC na chodbě.

Slevy

Děti 2–12 let na přistýlce mají slevu 40% u pobytů „Krásy Tater“ se snídaní i polopenzí.

BONUS: připojení na internet, tělocvična s fitness, knihovna, společenské hry a dětský koutek. Zajímavá sleva v restauraci Svišť. 50% sleva na dokoupené procedury (pobyt od 2 nocí). 15% sleva na vstup do AquaCity Poprad. Procedury se neposkytují v nedělí a o svátcích a poskytují se jen osobám, které už mají 18 let a více.

Bonusy

50% sleva z cen procedur – platí při rezervaci minimálně 2 nocí

Zajímavá sleva na konzumaci – platí při každé rezervaci

15% sleva do Aquacity Poprad – platí při každé rezervaci

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 168 386
dnes 8–19 h

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací