Hotel La Casa sul Mare

  Itálie, Kampánie, Procida

LA CASA SUL MARE

    Itálie, Kampánie, Neapolský záliv, Procida
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis zájezdu

Hotel La Casa sul Mare je čtyřhvězdičkový hotel nacházející se na jihovýchodním pobřeží ostrova Procida. Menší hotel nabízí pouze 10 pokojů a je nově zrekonstruovaný. Má skvělé umístění, a to v srdci historického centra a jen kousek od citadely Terra Murata. La Casa sul Mare je jediným čtyřhvězdičkovým hotelem na ostrově a má překrásný výhled na půvabnou rybářskou vesničku Marina di Corricella. Pláž je vzdálena přibližně 15-20 minut chůze od hotelu nebo lze využít svozy na pláž (dle časového harmonogramu; za příplatek).
Služby
Hotel nabízí bar, Wi-Fi internet (na pokojích a ve společných prostorech), shuttle bus (zdarma svozy na pláž), pronájem skútrů a kol (na vyžádání), hlídání dětí (na vyžádání), domácí mazlíčci povoleni (na vyžádání), soukromá večeře při svíčkách na pokoji (na vyžádání).
Vzdálenost
od moře: 15-20 minut chůzí
od centra: v historickém centru Procidy

Stravování

snídaně - Kontinentální snídaně podávána formou bufetu.

Ubytování

hotel **** - Hotel nabízí 10 útulných a elegantních pokojů s výhledem na moře a soukromou terasou. Všechny pokoje mají klimatizaci/topení, koupelnu se sprchovým koutem, telefon, ledničku a TV/SAT.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel La Casa sul Mare ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 060 116
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-la-casa-sul-mare-kampanie-italie-z1060116/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací