Hotel La Palma

  Itálie, Piemonte, Stresa

Hotel La Palma

    Itálie, Italská jezera, Piemonte, Lago Maggiore, Stresa
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Další služby

Platební karty: Bankomat/EC-Karta, MasterCard, Visa, Bezbariérový přístup: ne, Příjezd: od 14:00, Odhlášení: do 12:00.

Pro dítě

Dětská jídelní židlička.

Poloha hotelu

Centrum: Stresa 200 m,
Obchod s potravinami: 200 m,
Možnosti nákupu: 200 m,
Venkovní veřejné koupaliště/jezero: 25 m.

Stravování

Snídaně, Kontinentální snídaně,
Možnost doobjednat večeře (4 chody): Možnost volby menu, Bufet se saláty a dezerty.

Ubytování

Překrásný, elegantní hotel La Palma na břehu jezera Lago Maggiore ve Stresa nabízí nejvyšší úroveň komfortu a elegantní nábytek v tradičním stylu.

Všeobecné vybavení

Recepce, Úschova zavazadel, Hotelová hala/Lobby, Společenská místnost, Místnost s TV: salonek, Zimní zahrada, WiFi: zdarma, Místnost na jízdní kola, Výtah, Parkoviště: zdarma, Jídelna, a la carte Restaurant, Bar, Střešní terasa se skybarem, Zahradní terasa, Nekuřácká budova, Vinný sklípek, Zahrada, Louka ke slunění, Slunečníky: zdarma, Lehátka: zdarma.

Vybavení pokojů

Vana nebo Sprcha/WC, Fén, Balkon/Terasa, Klimatizace, Topení, Minibar: za poplatek na místě, Rádio, Telefon, Satelitní TV, W-Lan: zdarma, Trezor: zdarma, Nekuřácké prostory. Dětská postýlka je při zaplněné kapacitě pokoje k dispozici ve všech typech pokojů.

Zábava v ceně

Posilovna.

Poplatky na místě

Pobytová taxa: Euro 2,50/osoba/noc.

Zdarma fitness/welness

Venkovní bazén: sladkovodní u jezera, 18 x 8 m, v provozu od poloviny května do konce srpna, Parní lázeň, Sauna, Relaxační místnost, Solná komora s panoramatickým výhledem, Vířivka, Otevírací doba: od 17:00 do 20:00.

565 656 610 Číslo zájezdu: 924 015
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací