Hotel La Reginella Resort & Thermal Spa

  Itálie, Ischia, Lacco Ameno

Hotel LA REGINELLA

    Itálie, Ischia, Lacco Ameno
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Ubytovani

Hotel se nachází na náměstí Piazza Restituta, v srdci centra městečka Lacco Ameno. Z hotelu je to jen pár kroků do malého přístavu. Cesta podél moře připomíná kolonádu po níž se dříve procházeli slavné osobnosti, které ostrov navštívili. Již od 50. let minulého století poskytuje komfortní ubytování s nádherným přírodním parkem.

Vybavení objektu

restaurace, bary, recepce non-stop, WIFI na Lobby baru zdarma, parkování s obsluhou za poplatek, hotelové svozy na pláž San Montano od 8:30 do 24:00, prádelna, pokojová služba, hlídání dětí

Vybavení pokojů
  • Standard pokoj - elegantní díky kombinaci světlých a pastelových barev ve středomořském stylu. Vybavení pokoje: trezor, klimatizace, pracovní stůl, topení, sprcha, vana, fén, komfortní koupelna, toaleta, TV, telefon, minibar. Velikost pokoje 17m2. Balkon
  • Pokoje Comfort - jednoduché a elegantní. Vybavení pokoje je stejné jako u pokoje standard, liší se velikostí, tyto pokoje jsou prostornější, 20m2. Balkon.

Na vyžádání za příplatek:

  • Pokoje Superior velký, prostorný pokoj 25m2. Vybavení pokoje je stejné jako předchozích typů navíc je k dispozici župan. Balkon za příplatek.
Sport, relaxace, zábava

Termální park EUROPEO CLUB: Krytý termální bazén 36/38 ° C, whirlpool, bazén s mořskou vodou, termo-minerální bazén s whirlpool, termo-minerální bazén s vodopády, Kneippovy bazény 15-18°C, 36-40°C, termální jeskyně. Dále tělocvična, lehátka u bazénů, tenisový kurt. Při objednání 10-ti bahenních zábalů a 10-ti termálních koupelí = 50% sleva.

Stravování

polopenze :

  • snídaně - bufetové, domácí pečivo a čerstvé ovoce (vždy v sezóně)
  • večeře - výběr z několika jídel, velký bufet předkrmů, zeleniny, salátů. Vše zaměřeno na tradiční napoletánskou kuchyni. Večeře někdy doprovázena živou klavírní hudbou
Vzdálenost od centra

800 m Lacco Ameno

Vzdálenost od pláže

800 m od písečné pláže. Hotelové svozy na pláž San Montano od 8:30 do 24:00

Poznámka

Na vyžádání Vám rádi připravíme nabídku s LETECKOU DOPRAVOU včetně transferu + trajektu

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

La Reginella Resort & Thermal Spa ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 200 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 536 489
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-la-reginella-ischia-italie-z2536489/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací