Hotel Landhaus Bürse

Rakousko, Korutany, Flattach

Landhaus Bürse

    Rakousko, Korutany, Mölltal / Ankogel, Rakouské ledovce, Flattach, Mölltaler Gletscher (ledovec)
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Mölltal je jediná ledovcová lyžařská oblast v celých rakouských Korutanech. Leží mezi mnoha třitícovými vrcholy a přímo na ledovci Mölltaler Gletscher. Díky své vysoké nadmořské výšce jsou zde vynikající podmínky pro lyžování od podzimu až skoro do začátku léta a statisticky se jedná o oblast s velkým počtem slunečních dní. Je zde 17,4 kilometrů sjezdových tratí, ale skipasy se dají kombinovat i s jinými lyžařskými středisky Korutan. Na úplný vrchol se z údolí dostanete za pouhých osm minut díky nejdelší podzemní lanovce v celých Alpách - Gletscher Expressu. Nejoblíběnější sjezdovkou je zde Eissee sjezd, který má sedm kilometrů a převýšení 1000 metrů. Pokročilí milovníci freeridu si zde určitě přijdou na své, neboť jsou tu označené náročnější freeridové sjezdy, které se nedoporučují začátečníkům. Pod vrcholem Schareck je umístěný park pro snowboardisty. Na Ankogelu je možnost využití také nočního lyžování, které je v ceně skipasu. Celkově je Ankogel ideální pro rodiny s dětmi. Pro klasické lyžaře je připraveno přes 25 kilometrů bežeckých stop, z toho některé i ve výšce 2200 metrů. Po lyžování můžete posedět v místních restauracích, barech či na slunečních terasách a krásná okolní láká k dlouhým procházkám. Kdo by chtěl relaxovat v bazénu nebo v sauně či si zahrát tenis tak může navštívit 10 km vzdálený Obervellach.

Poloha

Landhaus Bürse se nachází ve Flattachu. Leží 8 kilometrů od ledovce Mölltal a 600 metrů od zastávky skibusu.

Ubytování

Studio 3 (cca 40 m2) = místnost s manželskou postelí a rozkládacím gaučem, sociální zařízení, balkon. Trilo 4/5 (cca 60 m2) = ložnice pro 2 os. s manželskou postelí a druhá ložnice 2 oddělenými lůžky a obývací místnost s rozkládacím gaučem s kuchyní a s balkonem. Vlastní sociální zařízení. Quadrilo 8 (cca 107 m2) = ložnice pro 2 os. s manželskou postelí a další dvě ložnice s 2 lůžky a obývací místnost s rozkládacím gaučem pro 2 os. s kuchyní a s balkonem. Dvě sociální zařízení. Vybavenost apartmánů: TV, fén, Wi-Fi připojení, myčka, elektrická trouba, mikrovlnná trouba, kávovar, rychlovarná konvice, topinkovač, ruční mixér a balkon/terasa s výhledem na hory.

Vybavení a služby

V penzionu se nachází 4 apartmány zařízené v moderním alpském stylu s balkonem s výhledem na hory. Součástí penzionu je vyhřívaná lyžárna a Wi-Fi připojení v celém objektu zdarma. Parkovat je možné přímo u penzionu. K dispozici je také dětská postýlka a vysoká židlička.

Stravování

- vlastní

Doprava

- vlastní

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 523 089
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací