Landidyll Hotel Nudelbacher

  Rakousko, Korutany, Feldkirchen in Kärnten

Landidyll Hotel Nudelbacher

    Rakousko, Korutany, Rakouská jezera, Villach, Feldkirchen in Kärnten, Gerlitzen, Ossiacher See
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Stravování zahrnuto

Polopenze, snídaně formou bufetu: bohatá na studená a teplá jídla, 1 x za příplatek Prosecco snídaně v rámci polopenze, odpolední svačina: káva, čaj, kakao a dort, večeře (3 chodníky): menu s možností výběru nebo tématický bufet, salátový bar: denně.

Zahrnuté aktivity

Tenisový kurt: 1 antukový kurt (v závislosti na dostupnosti), cca 1,5 km, půjčovna kol: podle dostupnosti, bez bezpečnostního vybavení, 1 x výlet s průvodcem za pobyt - viz program na místě (doba trvání cca 4 hodiny), děti pozváni, aby se připojili jako - 1 x za pobyt vaření třídy s korutanskými těstovinovými specialitami.

Děti

Dětská postýlka.

Domácí mazlíčci

Euro 12, - za den zaplacené na místě bez jídla.

Umístění a vzdálenosti

Centrum: 3 km, Obchod s potravinami: 2 km, Vlakové nádraží: Feldkirchen 3 km, Středisko Nadmořská výška: 550 m, Kyvadlová doprava: zdarma, Doprava na letiště Klagenfurt zdarma na vyžádání, Ossiachersee: 10 km, Maltschachersee: 5 km.

Vybavení pokojů

Dětská postýlka k dispozici jako další ložní prádlo ve všech typech pokojů, koupelna / sprcha / WC, Fén, Župan na zapůjčení: platí se na místě, Euro 5, - za osobu / pobyt, balkon / terasa, Minibar: placené na místě, Rádio, Telefon, SAT TV, WLAN: zdarma, Trezor: zdarma, Konvice s čajem, téměř všechny pokoje jsou tematické.

Typy pokojů, apartmánů

1 lůžko koupelna / sprcha / WC / balkon, 18-20 m2, 2-3 lůžková vana / sprcha / WC / balkon, Deluxe, přistýlka, kategorie Deluxe, 35-40 m2, 2-4 lůžko 2 pokoj rodinné ubytování, koupelna / sprcha / WC / balkon, 2 pokoje, max. 1 pokoj. 4 osoby, 2 neprůchozí pokoje se spojovacími dveřmi, ~ 40 m2, 2 lůžkový koupelna / sprcha / WC / balkon, 18-20 m2, 2 lůžkový koupelna / sprcha / WC / balkon / Extra, ~ 38 m2.

Zahrnuto do oblasti fitness a wellness

Wellness oblast: ~ 100 m2, Pro děti od 13 let. Venkovní bazén: vyhřívaný, 18 x 8 m, ~ 144 m2, sauna se dřevem.

Fitness a wellness služby na místě

Masáže: ceny zveřejněné místně.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Landidyll Hotel Nudelbacher ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 414 547
dnes 8–19 h

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací