Hotel Lanthia Resort

  Itálie, Sardinie, Santa Maria Navarrese

Lanthia Resort

    Itálie, Sardinie, Santa Maria Navarrese
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Charakteristika

Moderní designový hotel s kuchyní zaměřenou na vysokou gastronomii v sardinském pojetí je vyhledáván romantickými dušemi a je častým hostitelem svateb a slavnostních událostí.

Poloha

Tento velice moderně pojatý hotel se nachází uprostřed zeleně, v klidné části působivého přístavního městečka Santa Maria Navarrese na jižním okraji zálivu Golfo di Orosei. Z turistického přístavu Santa Marina Navarrese je možné vyrazit na lodní výlet do nejkrásnějších zátok východního pobřeží - Cala Luna, Cala Goloritzé či Cala Sisine. Jen pár minut jízdy se nachází městečko Arbatax s přístavem a také malým letištěm a veškerým turistickým zázemím.

Vybavení

Hotel disponuje recepcí, prosklenou restaurací s vnitřní i venkovní částí, barem, bazénem s opalovací zónou vybavenou lehátky a slunečníky v zahradě, parkovištěm. Hotel přijímá platební karty Visa, Maestro, American Expres. V areálu hotelu i na pokojích je k dispozici Wi-fi připojení.

Ubytování

V hotelu je 28 designově velmi zajímavě řešených pokojů, které jsou pojmenovány podle jednotlivých měst Sardinie a v jejich stylu jsou také moderně a velmi osobitě zařízeny. Všechny jsou vybaveny klimatizací, koupelnou, TV/Sat, Wi-fi připojením, telefonem, trezorem, minibarem a mají terasu nebo verandu s posezením. DELUXE: se sprchou, všechny s terasou nebo verandou. Max. 2 dospělí + infant EXECUTIVE: s vanou, terasou nebo verandou. Max. 2 dospělí + infant JUNIOR SUITE: s šatnou a hydromasážní vanou, s verandou nebo terasou. Max. 2 dospělí + infant. SUITE: salónek s posezením, terasou, rohovou hydromasážní vanou. Max. 2 dospělí + 1 dítě do 10 let.

Stravování

Snídaně formou bufetu. Za příplatek možnost polopenze - servírované večeře výběrem z menu. Hotelová restaurace dýchá luxusní a jedinečnou atmosférou, s důrazem na detail a především se pyšní vynikající kuchyní zaměřenou na vysoce kvalitní lokální produkty. Hotelový bar je otevřen 24 hodin denně.

Sport a animace

Klienti mohou využít hotelový bazén s lehátky a slunečníky. Dále hotel nabízí pronájem kol a jízdy na koni, hiking, jízdu jeepy, v Santa Maria Navarrese jsou tenisové kurty. V resortu jsou organizovány lodní výlety na okolní pláže nebo do zálivů Golfo di Orosei, Cala Luna, Cala Sinise, Mariolu Cala, Cala Goloritzé. Vše za poplatek.

Další služby

Z hotelu jsou organizovány výlety do Gennargentu, Cala Sinise, Goroppu Gorge a další. Dále ochutnávky vína nebo návštěvy ovčích farem za účelem poznání typických produktů Sardinie.

Pláž

Písečná pláž s jemnými oblázky je od hotelu vzdálená 100 metrů. V blízkém okolí je nespočet krásných pláží a proto zde doporučujeme mít auto k dispozici pro celou dobu pobytu. Plážové osušky k dispozici klientům zdarma (výměna každý 3. den). V případě, že mají klienti zájem o každodenní výměnu je účtován poplatek.

Důležité

U tohoto hotelu platí přísnějí stornopodmínky, než je uvedeno ve VSP CK. Při stornování zájezdu 30 až 16 dnů před příjezdem jsou poplatky 50% z celkové ceny, Od 15. dne před odjezdem jsou storno poplatky 100 % z celkové ceny.

Speciální nabídky

Slevy FIRST MINUTE jsou již aplikovány v cenách zájezdu: 15 % z ceny ubytování do 31.3.2020

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Lanthia Resort ****
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 100 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 496 504
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-lanthia-resort-sardinie-italie-z1496504/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací