Lázeňský hotel Balnea

  Česko, Olomoucký kraj, Slatinice

Lázeňský dům Balnea - Léčebný týden pro zdraví

    Česko, Haná, Olomoucký kraj, Slatinice
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Středisko

Lázně Slatinice

Poloha

Lázně Slatinice jsou nejstarší léčebné lázně na Moravě s přírodním pramenem středně mineralizované vody s obsahem sirovodíku. Nacházejí se jen cca 12 km od Olomouce a cca 14 km od Prostějova, v rovinatém regionu Hané. Sirná minerální voda, masáže, zábaly, koupele jsou vhodné pro léčbu i prevenci. Kyselka je účinná zejména při pohybových obtížích, kožních, nervových a onkologických onemocnění. K relaxaci jsou hojně využívány vonné a přísadové koupele, madagaskarské nebo ajurvédské masáže v kombinaci s vonnými parafínovými obklady. K aktivnímu trávení volného času je možné využít bazén s whirlpoolem nebo vybavené fitness. V blízkosti jsou k dispozici hostům tenisové kurty, fotbalové hřiště, hřiště na beach volejbal a další. Okolí skýtá nevyčerpatelné možnosti poznání a přírodních zajímavostí.

Vybavení

Lázeňský dům Balnea**** je moderní lázeňský dům, který poskytuje služby s kompletním zázemím. V prostorné vstupní hale se nachází recepce s nepřetržitým provozem. Lázeňským hostům je k dispozici balneoprovoz s léčebnými i relaxačními procedurami, jídelna a restaurace. Přímo v budově je možné využít bazén s whirlpoolem, fitness, tělocvičnu, kosmetiku, pedikúru, půjčovnu a úschovnu kol a holí na Nordic walking.

Ubytování

LD Balnea ****– dvoulůžkové pokoje se sprchou a WC, LCD TV, Wi-Fi zdarma, telefon, balkon, lednička, trezor, rádio.

Stravování

dle typu pobytu - polopenze nebo plná penze – snídaně formou bufetu, obědy a večeře výběrem ze tří menu.

Nabídka programů

V LD Balnea nabízíme tyto programy: LÉČEBNÝ TÝDEN PRO ZDRAVÍ, 7 nocí, plná penze. Pobyt začíná obědem a končí snídaní. Nástupní dny pondělí až pátek. Program: 1x vstupní lékařská prohlídka, léčebné procedury v hodnotě 2900 Kč dle doporučení lékaře podle aktuálního zdravotního stavu (uvedená hodnota odpovídá počtu 2 až 3 procedur denně). Bonus: 2x hodinový vstup do bazénu s whirlpoolem LD Balnea, vstup do fitness LD Balnea, vypůjčení holí NW na 1 den, připojení k internetu. LÉČEBNÝ PROGRAM PRO SENIORY, 7 nocí, plná penze.Pobyt začíná obědem a končí snídaní. Nástupní dny pondělí až pátek. Program: 1x vstupní lékařská prohlídka, 1x celková sirná koupel se suchým zábalem, 1x celková sirná koupel perličková se suchým zábalem, 1x celková sirná koupel přísadová se suchým zábalem, 1x skupinové cvičení v minerálním bazénu, 1x aqua Nordic Walking, 1x klasická masáž částečná, 1x rašelinový obklad,, 1x parafínový zábal rukou. Sestavený léčebný program může být lékařem na základě posouzení zdravotního stavu při vstupní lékařské prohlídce upraven. Bonus: 2x inhalace Vincentrkou (15 min), 1x hodinový vstup do bazénu s whirlpoolem LD Balnea, vstup do fitness LD Balnea, vypůjčení holí na NW na 1 den, připojení k internetu.

Informace

Lázeňský poplatek není zahrnut v ceně pobytu – úhrada na místě. Parkování - před hotelem za poplatek. Dítě do 3 let bez nároku na lůžko a stravu zdarma. Dítě 3-12 let s 50% slevou z ceny hotelového ubytování a 30% slevou ze stravy.

565 656 610 Číslo zájezdu: 858 115
dnes 8–19 h