Hotel Lázeňský dům Relax Thermal

Slovensko, Střední Slovensko, Sklené Teplice

KD Relax Thermal

    Slovensko, Slovenské termály, Střední Slovensko, Štiavnické vrchy, Sklené Teplice
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Poloha: ležia v meste Sklené Teplice.

Liečebné termálne kúpele majú k dispozícii päť kúpeľných domov a kaviareň Kursalón.

Kúpeľné domy - (Alžbeta, Matej bel, Relax Thermal, Goetheho a Mária Terézia).

Služby, šport, zábava: reštaurácia, kaviareň Kursalón – (hlavná recepcia), denný bar, vonkajšie ohnisko na grilovanie a opekanie, vonkajší bazén s vírivkou prepojený s vnútorným bazénom, 5 druhov sáun, vírivá kaskáda, biliardový a stolnotenisový stôl, telocvičňa, masáže, rašelinové zábaly, lymfodrenáže, elektroliečba, vodoliečba, balneoprocedúry, magnetoterapia, zdravotnícke zariadenie Poliklinika, jaskyňa „Parenica“, solárium, ambulancia lekár, fitnes, kaderníctvo, pedikúra, manikúra, animácie a výlety, detská škôlka, kozmetický salón, internetová kaviareň, čistiareň.

Ubytovanie:

Relax Thermal: izby 1/2, 1/2+2 bunkové - TV/SAT, telefón, chladnička, wifi, sprcha/WC, s a bez balkóna. Priamo v budove kúpeľného domu Relax Thermal je bazén, saunový svet (fínska sauna, infrasuna, ľadopád a tepidárium), masáže, rašelinové zábaly, lymfodrenáže, elektroliečba, vodoliečba, balneoprocedúry, magnetoterapia, ambulancia lekára a sestier, fitness, recepcia s občerstvením a suvenírmi, denný bar, kongresová sála, jedáleň, denný bar, recepcia.

Stravovanie: raňajky (bufetové stoly), obedy, večere v kúpeľnom dome Alžbeta.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 813 864
dnes 8–19 h

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací