Le Méridien Panama Hotel

  Panama, Panama City

Le Méridien Panama

    Panama, Panama City
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Tento hotel pochází z roku 2009. Objekt nabízí hostům celkem 111 pokojů. Do většiny poschodí lze vyjet výtahem. Je zde hotelový sejf. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení přes WiFi (za poplatek). Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, jídelna, snídaňový salónek, kavárna a bar. Je tady také hezká zahrada. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Objekt nabízí službu hlídání dětí, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Hosté mohou využít shuttleservis.

Ubytování

Pokoje mají klimatizaci, kuchyň a koupelnu. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje mají dvoulůžkovou postel nebo kingsize manželskou postel. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Také je zde sejf, minibar a pracovní stůl. Hosté mohou použít ledničku, mini ledničku a varnou konvici/kávovar. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. Zařízení pokoje doplňuje připojení k internetu, telefon, televize, rádio, budík a WiFi. Na pokojích mají hosté domácí obuv a také denní tisk. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. Koupelny mají sprchový kout, vanu a vířivou vanu. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů a župan. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. V hotelu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/aktivity

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Na slunné terase jsou pro hosty připravena lehátka. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. Díky bohaté nabídce různých volnočasových aktivit se zde nikdo nebude nudit. Je tady například fitness studio, spa, saunu, parní lázeň, kosmetický salon a masáže. Pro děti jsou připraveny hry a mnoho dětských zábavních aktivit.

Stravování

Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Objekt nabízí také speciální nabídky stravování.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Le Méridien Panama Hotel *****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 007 480
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-le-meridien-panama-panama-vnitrozemi-panama-z1007480/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).