Hotel Le Palm I & II

  Thajsko, Pattaya, Pattaya Beach

Le Palm I & II

    Thajsko, Pattaya, Thajský záliv, Pattaya Beach
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hotel nabízí mnoho služeb, které hostům zajistí příjemný pobyt. K vybavení patří restaurace. Je tady také hezká zahrada.

Vybavení

Hotel nabízí mnoho služeb, které hostům zajistí příjemný pobyt. K vybavení patří restaurace. Je tady také hezká zahrada.

Vybavení pokoje

Pokoje mají klimatizaci a obývací část. K většině pokojů patří i terasa, na které se dá příjemně relaxovat. Je tady sejf. V pokoji je také kuchyňský kout s ledničkou. Na pokoji je telefon a televize. K vybavení koupelen patří sprchový kout.

Sport/zábava

Objekt má bazén. Hosté se mohou opalovat na lehátkách.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Le Palm I & II ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 1500 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 844 087
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-le-palm-i-ii-pattaya-thajsko-z844087/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Thajsko

"Země úsměvů" je ideálním místem ke strávení dovolené. Vybere si zde každý, příznivci historických památek, nedotčené přírody i vyznavači nočního života a zábavy. Je to země kontrastů, kde naleznete horské kmeny na severu země, rybářské komunity na jihu, starobylé paláce i úchvatné tropické ostrovy s nejkrásnějšími plážemi. Všude vás budou doprovázet přátelští a přívětiví lidé. Je to vliv budhismu, ale i tradice, kde značnou úlohu hraje tolerance a bezstarostný přístup k životu. Přesvědčte se s námi, že Thajsko je turistickou destinací, která vám poskytne služby na nejvyšší úrovni.

Thajsko - více informací