Le Relax Self Catering Hotel

  Seychely, La Digue

Le Relax Self Catering

    Seychely, La Digue
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Ubytování v kreolském stylu. Rodinná atmosféra. Poloha blízko pláže. 

Poloha

klidná, na západním pobřeží. Nákupní možnosti v okolí hotelu. Letiště cca 50 km.

Pláž

cca 50 m od hotelu se nachází písečná pláž Anse Reunion White Beach. Lehátka a osušky na pláži zdarma.

Vybavení

k vybavení patří malá recepce a knihovna. V partnerském hotelu Le Relax Beach House je k dispozici restaurace, bar a minimarket.

Ubytování

Apartmány Superior (A1A/A2A): bungalov s jednou ložnicí, klimatizací, koupelnou se sprchou nebo vanou, trezorem, televizí, vybaveným kuchyňským koutem s mikrovlnnou troubou, kávovarem, chladničkou a pračkou. Terasa na stranu do zahrady. 

Apartmány Deluxe (A1B/A2B): větší, jinak stejné vybavení jako A2A.

Stravování

bez stravy, snídaně nebo polopenze. Kontinentální snídaně. Při rezervaci polopenze navíc večeře formou výběru z menu . Stravování probíhá v partnerském hotelu Le Relax Beach House.

Sport/aktivity

za poplatek: zapůjčení jízdních kol.

Internet

internetový koutek za poplatek.

Děti

dětské postýlky.

Info

tento pobyt je bez česky hovořícího delegáta; místní kategorie: 2,5.

Upozornění

na tento pobyt se vztahují zvláštní sekce všeobecných smluvních podmínek označené kódem 'YCZE'. Venkovní vybavení a služby hotelu mohou být během zimního období omezeny - v závislosti na počasí/sezoně. 

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Le Relax Self Catering Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 50 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 007 535
dnes 8–19 h

Lokalita

Seychely

Opravdovým rájem naší krásné modré planety jsou tropické Seychely. Malebné souostroví leží východně od Afriky a pro tvorbu exotického klenotu si nemohly zvolit lepší polohu v tropickém podnebném pásu. Seychely, to nejsou jenom bělavé pláže, tyrkysové moře a aleje palem, to je také specifická flóra a fauna a především absolutní odpočinek od nahromaděného stresu. Seychelské souostroví tvoří celkem 41 tropických ostrovů. Hlavní ostrov nese jméno Mahé a může se stát konečnou destinací i výchozím bodem k poznávání dalších obydlených ostrovů. Jednotlivé ostrovy a ostrůvky jsou poměrně rozmanité, takže si každý může vybrat své zákoutí podle libosti. Hotely jsou na Seychelách kvalitní, přizpůsobené západní klientele a zároveň v souladu s okolní tropickou krajinou.

Seychely - více informací