Hotel Legoland Feriendorf

Německo, Bavorsko, Günzburg

LEGOLAND® Pirateninsel Hotel

  Německo, Bavorsko, Günzburg
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody
  • pro pravé hrdiny pokračuje dobrodružství v hotelu LEGOLAND® Pirateninsel, který se nachází přímo u zábavního parku
  • vstupenky do LEGOLAND® Deutschland jsou zahrnuty již v ceně
Popis hotelu

pro pravé hrdiny pokračuje dobrodružství v hotelu LEGOLAND® Pirateninsel, který se nachází přímo u zábavního parku. Vstupenky do LEGOLAND® Deutschland jsou zahrnuty již v ceně.

Poloha

LEGOLAND® Pirateninsel Hotel se nachází v blízkosti zábavního parku, do kterého se dostanete pěšky, zvláštním vchodem. Centrum cca 2,5 km, vlakové nádraží cca 3,5 km.

Vybavení

tříposchoďový hotel v pirátském stylu, disponuje 142 pokoji v LEGO® stylu. Hotelová budova je rozdělena do dvou částí, před ní se nachází gigantické hřiště s pirátskou lodí. V hotelu se nachází restaurace s bufetovými stoly, steak house restaurace Zur Tafelrunde, bowling,lanové centrum, minigolf a dobrodružná hřiště.

Ubytování

vkusně vybavené pokoje s početnými LEGO® modely:

rodinné pokoje (A2A/A3A/A4A): pokoje pro 2-4 osoby (32 m2 ) jsou vybavené sat. TV, fénem, trezorem, malou chladničkou, varnou konvicí, WC, sprchou.

Rodinné pokoje (A2B/A3B/A4B/A5B): pokoje až pro 5 osob, (40 m2), jinak jako A2A/A3A/A4A.

Stravování

snídaně. Snídaně formou bufetových stolů. Za poplatek: tématická restaurace v hotelu LEGOLAND® Pirateninsel, restaurace Steak House 'Zur Tafelrunde' (a-la-carte) a džungle bufet (obměňované tématické bufety) v LEGOLAND® Feriendorf.

Internet

WiFi ve společenských prostorách hotelu zdarma.

Děti

tématické pokoje, rodinné pokoje, velké hřiště.

Info (vlastní dopravou)

parkování: zdarma v rámci pobytu; domácí zvíře: ne (s vyjímkou slepeckých vodících psů); příjezd/délka pobytu: denně/ 1 noc. Check in/out: 15.30/11.00 h. Poznámka k rezervaci: cena zahrnuje rezervované ubytování se snídaní a vstupenku do zábavního parku. Při pobytu na 1 noc obdržíte dvoudenní vstupenku. Při prodloužení pobytu není v ceně zahrnuta další vstupenka. Platba kartou: VISA, American Express, MasterCard. Lze přijet během dopoledních hodin, ohlásit se na recepci a vyzvednout si vstupenky do Legolandu a ubytovat se po 15.30.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Legoland Feriendorf

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 178 228
dnes 8–19 h

Lokalita