Leman Hotel a Apartmány

  Španělsko, Mallorca, Playa de Palma

Leman

    Španělsko, Mallorca, Playa de Palma
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hotel je z roku 1967. Objekt nabízí hostům celkem 189 pokojů. Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Do většiny poschodí lze dojet výtahem. Je zde restaurace, bar, TV místnost a prádelna. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Jízdní kola je možné nechat v úschovně kol.

Ubytování

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Ke standardu většiny pokojů patří balkón, na kterém mohou hosté odpočívat. Pokoje jsou vybavené rozkládací pohovkou. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Také je zde sejf a minibar. V kuchyňském koutě je lednička a varná konvice/kávovar. Na pokoji je telefon, televize a WiFi. V koupelnách je sprchový kout a vana. Je zde vysoušeč vlasů.

Sport/aktivity

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. Na slunné terase mohou hosté využít připravená lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. Hosté mohou ve volném čase sportovat. Je zde například jízdu na kole/horském kole, fitness studio a stolní tenis. Za poplatek je kulečník, sauna a masáže. Objekt má pro své hosty připraveny zábavní programy, během kterých se děti ani dospělí nebudou nudit.

Stravování

Lze objednat polopenzi. Lze si objednat snídaně. Speciální atrakce je tzv. showcooking, při kterém mohou hosté sledovat přípravu jídel.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

Upozornění

Cena zájezdu nemusí zahrnovat další možné poplatky hrazené na místě. Upozorňujeme, že v některých případech se může jednat o značně vysoké částky. Ověřte si tuto informaci u prodejce zájezdu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Leman Hotel a Apartmány ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 100 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 404 928
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-leman-mallorca-spanelsko-z1404928/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací