Hotel Odalys Les Dunettes

  Francie, Normandie, Cabourg

Les Dunettes

    Francie, Normandie, Cabourg
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Rezidence v normandském stylu téměř v samém srdci vyhlášeného letoviska Cabourg, které si zachovalo kouzlo období Belle Époque.

Přehled

venkovní parkování bazén WiFi AP4, AP6

Stručná poloha

cca 600 m od moře cca 800 m od centra Cabourg

Ubytování

Ubytování se nachází v 5 budovách normandského stylu. V rezidenci je k dispozici recepce, wifi připojení na apartmánech, bazén, hřiště pro děti, prádelna (za příplatek), venkovní parkoviště (1 místo na apartmán). Rezidence nabízí kompletně vybavené byty. Apartmán pro 4 osoby - AP4, cca 34 m2, plně vybavený kuchyňský kout (elektrické plotýnky, lednice, mikrovlnná trouba, myčka na nádobí, kávovar), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou se spaním pro 2 osoby, pokoj s manželskou postelí, koupelna, WC, TV. Apartmány bez balkonu či terasy. Apartmány nejsou v přízemí. Apartmán pro 6 osob - AP6, cca 42-44 m2, plně vybavený kuchyňský kout (elektrické plotýnky, lednice, mikrovlnná trouba, myčka na nádobí, kávovar), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou se spaním pro 2 osoby, pokoj s manželskou postelí, pokoj s dvěma lůžky, koupelna, WC, TV. Apartmány v přízemí mají terasu vybavenou zahradním nábytkem. Apartmány v prvním patře jsou mezonety, mají balkon se zahradním nábytkem.

Apartmán pro 4 osoby

Plně vybavený kuchyňský kout (elektrické plotýnky, lednice, mikrovlnná trouba, myčka na nádobí, kávovar), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou se spaním pro 2 osoby, pokoj s manželskou postelí, koupelna, WC, TV. Apartmány bez balkonu či terasy.

Apartmán pro 6 osob

Plně vybavený kuchyňský kout (elektrické plotýnky, lednice, mikrovlnná trouba, myčka na nádobí, kávovar), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou se spaním pro 2 osoby, pokoj s manželskou postelí, pokoj s dvěma lůžky, koupelna, WC, TV, balkon nebo terasa.

Stravování

Vlastní.

Doplňující informace

příplatek za zvíře 70 EUR/týden (nutné informovat při rezervaci pobytu) příplatek za koupelnové prádlo 10 EUR/sada půjčení dětské postýlky, židličky, vaničky 45 EUR / týden Všechny uvedené apartmány (i když na našem webu jsou k dipozici) je nutné ověřit u francouzského partnera, zda má volnou kapacitu. Požadavky na ubytování zasílejte na mailovou adresu CK. Odpověď s případnou nabídkou náhradního ubytování Vám zašleme do 24 hodin.

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 322 913
dnes 8–19 h

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací