Levante Beach Hotel

  Řecko, Santorini, Kamari

Levante hotel

    Řecko, Santorini, Kamari
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Přehled

hotel rodinného stylu stravování přímo v areálu bazén a sluneční terasa vhodné i pro rodiny s dětmi

Stručná poloha

přímo u pláže (přes pobř.promenádu) malebné hlavní město Fira 8 km zastávka místní dopravy 150 m nákupní možnosti přímo v okolí

Poloha

Hotelový komplex Levante Beach hotel leží ve středisku Kamari a to přímo u pobřežní promenády s nespočtem kaváren a teveren či cafebarů. Písečně-oblázková pláž se rozléhá hned za promenádou, což činí z tohoto hotelu místo se skvělým umístění. Nákupní možnosti, stejně jako zastávku místní dopravy, najdete přímo v dosahu (150 m). Hlavní město Fira je vzdáleno pouhých 8 km, přístav Santorini 10 km, letiště pak 6 km. Místní dopravou lze snadno navštívit okolní místa a jejich zajímavosti.

Vybavení hotelu

Hotel rodinného typu s celkovou kapacitou 46 pokojů je postaven ve stylu souznějícím s místní architekturou, převládají barvy typické pro Santorini. Komplex je tvořen několika budovami uzavírajícími mezi sebou areál s bazénem a oddělujícími hotel od okolí. K dispozici Vám bude recepce, lounge, Wi-Fi zdarma ve společných prostorách, sladkovodní bazén se sluneční terasou s lehátky a slunečníky zdarma (na pláži za poplatek), ke stravování a občerstvení je hostům k dispozici cafébar a restaurace s výhledem na moře. Hotel zprostředkovává řadu služeb a možnost pronájmu vozidel.

Vybavení pokoje

Hotelové pokoje jsou jednoduše a účelně vybavené, mají sociální zařízení se sprchou, vysoušeč vlasů, klimatizaci, SAT-TV, rádio, telefon, minilednici, trezor (za poplatek), balkón nebo terasu.

Pokoj pro 2 osoby s možností 1 přistýlky.

Pokoje mají sociální zařízení se sprchou, vysoušeč vlasů, klimatizaci, SAT-TV, rádio, telefon, minilednici, trezor (za poplatek), balkón nebo terasu.

Stravování

Snídaně-formou pestrého bufetu, lze sjednat polopenze.

Názor CK

Příjemný rodinný hotýlek se skvělou polohou a dostetečným vybavením a rozsahem služeb. Oceňujeme možnost stravování přímo v hotelu, snadnou dostupnost zajímavých míst ostrova a v neposlední řadě skvělý poměr ceny a kvality.

Poznámka

Přímé lety z Prahy na Santorini jen v úterý a v období 8.6. - 5.10. 2021. V ostatních termínech lety s přestupem v Athenách nebo nabízíme přímé lety z Vídně či Mnichova.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Levante Beach Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 20 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 799 758
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-levante-hotel-santorini-recko-z1799758/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací