Hotel Limak Arcadia Golf & Sport Resort

  Turecko, Belek

5/5

HOTEL LIMAK ARCADIA

    Turecko, Belek, Turecká riviéra
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Obecný popis & Poloha

Rozsáhly hotelový komplex, ležící přímo u krásné pláže, se nachází v jedné z nejoblíbenějších destinací Turecké riviéry - Beleku. Poslední renovace hotelu proběhla v roce 2012 a k dispozici je ubytování ve 465 pokojích. Ty se nachází v hlavní budově nebo v 'barevných domcích' (bungalovy), které jsou rozmístěny v krásné hotelové zahradě. Na klienty čeká mnoho sportovních aktivit, komfortní ubytování, pestrý program ultra all inclusive nebo netradiční bazén ve tvaru osmého divu světa - Pamukkale. Zařízení celého areálu je navrženo tak, aby poskytovalo co největší komfort i těm nejnáročnějším klientům. Ideální volbou je hotel především pro rodiny s dětmi. Od mezinárodního letiště je hotel vzdálen cca 35 km a od centra Beleku cca 700 m. Nejbližší golfové hřiště je vzdáleno 1 km. V blízkosti hotelu se nachází autobusová zastávka.

Vybavení hotelu

Vstupní hala s 24 hodinovou recepcí, směnárna, Wi-Fi připojení na recepci zdarma, konferenční místnosti, hlavní restaurace s venkovní a vnitřní částí, 4 restaurace ala carte (italská, turecká, japonská a čínská kuchyně - všechny za poplatek), barbeque restaurace, 2 snack bary, 5 barů, hlavní venkovní bazén (lehátka a slunečníky zdarma), bazén se 3 skluzavkami, dětský bazén, vnitřní bazén, animační a večerní programy, miniklub pro děti, dětské hřiště, fotbalové hřiště, plážový volejbal, stolní tenis, minigolf, 4 tenisové kurty (pronájem raket a osvětlení za poplatek), lukostřelba, vodní pólo, vodní aerobik, pétanque, sauna, turecké lázně.

Vybavení pokoje

Luxusně zařízené standardní pokoje s označením economy a možností jedné přistýlky jsou vybaveny centrální klimatizací, vlastním sociálním zařízením, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, fénem, telefonem, SAT/TV, trezorem, minibarem (denně doplňován nealkoholickými nápoji a pivem), Wi-Fi připojením a balkonem nebo terasou. Standardní pokoje (2 přistýlky) a rodinné pokoje s možností tří přistýlek jsou k dispozici za příplatek.

Stravování

Ultra All Inclusive - snídaně, pozdní snídaně, oběd, večeře formou bufetu, malá občerstvení během dne, místní alkoholické i nealkoholické nápoje v místech a časech určených hotelem. U večeře je vyžadováno formální oblečení (dlouhé kalhoty u mužů).

Služby za poplatek

Spa centrum, masáže, obchodní arkáda, biliard, pronájem tenisových raket a osvětlení kurtu, videoherna, salon krásy, kadeřnictví, škola potápění, vodní sporty na pláži.

Pláž & plážový servis

Krásná písečná pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky, plážové osušky a snack bar jsou k dispozici zdarma.

Základní cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu do Antalye a zpět dle vybraného odletového místa
  • Váhu odbavovaného zavazadla 20kg/os.
  • Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva
  • Transfer letiště - hotel - letiště
  • Ubytování na vybraný počet nocí v uvedeném hotelu s uvedenou stravou
  • Služby česky hovořícího delegáta
  • Pojištění proti úpadku CK

Základní cena nezahrnuje

  • Komplexní cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu
  • Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta)

Informace o zájezdu

Pořadatel: FlyDovolená s.r.o., IČ 07869819.
Název hotelu dle pořadatele: HOTEL LIMAK ARCADIA *****
Lokalita dle pořadatele: Turecká riviéra, Belek
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Limak Arcadia Golf & Sport Resort *****
Typ pláže: písčito - oblázková, molo
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 588 815
dnes 8–19 h

Hodnocení

16. nejlepší hotel v destinaci Belek

5/ 5 9 recenzí

MS srpen 2023 Dovolená. Hotel neodpovídá 5*, ubytování ve vedlejších budovách - rodinné pokoje - děs. Zájezd zakoupen pro 4 dospělé a jedno 14 leté dítě (... celá recenze

Zdenka Králíková říjen 2019 Dovolená Limak Arkadia. Dovolená překrásná, ubytovací zařízení se službami odpovídající ceně ..doporučujeme i v tomto období krásné počasí... celá recenze

Lukas srpen 2018 Krásná dovolená. Hotel velmi pěkný Personál velmi ochotný ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací

Nezávazná objednávka

HOTEL LIMAK ARCADIA
    Turecko, Belek, Turecká riviéra

Cena
26 980 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 588 815

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
26 980 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
552 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
352 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč