Apartmány Lloret

  Španělsko, Katalánsko, Lloret de Mar

Lloret

    Španělsko, Costa Brava, Katalánsko, Lloret de Mar
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Názor CK

Pěkné zrenovované apartmány českého majitele nabízí komfortní ubytování pro klienty, kteří chtějí strávit pěknou dovolenou v příjemném prostředí nedaleko pláže a rušného letoviska Lloret de Mar.

Internet

Wifi připojení zdarma

Poloha hotelu

Apartmánová vilka leží v klidné části letoviska Lloret de Mar. Přivítá vás rodinná atmosféra a útulné apartmány s terasami a krásným výhledem na moře. Pěkné a prostorné ubytování v apartmánech cca 2,1 km od pláže v Lloretu a letoviska Lloret de Mar. Pláž Fenals cca 2,9 km, letiště v Geroně cca 21 km, letiště v Barceloně cca 90 km.

Pro děti

dětské pískoviště, dětská postýlka zdarma (na vyžádání)

Služby za poplatek

přistýlky nad povolenou kapacitu, vratná kauce 100 EUR za apartmán

Stravování

bez stravy

Ubytování

Vilka se 7 apartmány + společné prostory:
povlečení a ručníky jsou v místě, mění se 1 x za týden

Apartmán A1
Apartmán s terasou a krásným výhledem na moře nabízí:
pokoj se dvěma lůžky, obývací pokoj s velkým rozkládacím gaučem, po domluvě možnost přistýlky, plně vybavenou kuchyň s lednicí, mikrovlnkou a varnou konvicí, koupelnu s vanou, umyvadlem a wc, pračku, TV, topení, wifi připojení.

Apartmán A2
Apartmán s terasou a krásným výhledem na moře nabízí:
ložnici s manželskou postelí, obývací pokoj s rozkládacím gaučem, po domluvě možnost přistýlky, jídelnu s jídelním stolem a terasou, plně vybavenou kuchyň s lednicí, myčkou, mikrovlnkou a varnou konvicí, komoru, předsíň s botníkem, koupelnu s vanou, sprchovým koutem, umyvadlem, wc a bidetem, malou koupelnu s wc a umyvadlem, pračku, TV, topení, Wifi připojení.

Apartmán A3
Apartmán s terasou a krásným výhledem na moře nabízí:
ložnici s manželskou postelí, pokoj s palandou pro 4 osoby, předsíň s gaučem, plně vybavenou kuchyň s lednicí, mikrovlnkou a varnou konvicí, jídelní stůl v kuchyni, koupelnu s vanou, dvěma umyvadly a wc, komoru, pračku, TV, topení, Wifi připojení.

Apartmán A4
Apartmán s krásným výhledem na moře nabízí:
ložnici s manželskou postelí, obývací část s rozkládacím gaučem, plně vybavenou kuchyň s lednicí, mikrovlnkou a varnou konvicí, jídelní stůl v kuchyni, koupelnu se sprchovým koutem, umyvadlem a wc, komoru, TV, topení, wifi připojení, klimatizaci.

Apartmán A5
Apartmán s terasou a krásným výhledem na moře nabízí:
ložnici s manželskou postelí, obývací pokoj s velkým rozkládacím gaučem, po domluvě možnost přistýlky, plně vybavenou kuchyň s lednicí, mikrovlnkou a varnou konvicí, jídelní stůl, koupelnu se sprchovým koutem, umyvadlem a wc, pračku, TV, topení, wifi připojení.

Apartmán A6
Apartmán s bezbariérovou terasou a krásným výhledem na moře nabízí:
ložnici s palandovou postelí pro 3 osoby, obývací pokoj s rozkládacím gaučem, plně vybavenou kuchyň s lednicí, mikrovlnkou a varnou konvicí, koupelnu s bezbariérovým sprchovým koutem a vanou, umyvadlem a bezbariérovým wc, komoru, TV, topení, wifi připojení.

Apartmán A7
Studio s terasou a krásným výhledem na moře nabízí:
manželskou postel, plně vybavenou kuchyň s lednicí, mikrovlnkou a varnou konvicí, koupelnu se sprchovým koutem, umyvadlem a wc, TV, topení, wifi připojení.

Vybavení hotelu

Lloret Apartments - kvalitní ubytování v sedmi zrekonstruovaných a nadstandardně zařízených apartmánech. Ve společných prostorách místo pro grilování, dětské pískoviště, bazén, parkování a Wifi připojední zdarma.

565 656 610 Číslo zájezdu: 979 433
dnes 8–19 h

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací