Hotel Location Belle Plagne

  Francie, Rhône-Alpes, Belle Plagne

Location Belle Plagne

    Francie, Auvergne-Rhône-Alpes, Paradiski, Rhône-Alpes, Belle Plagne, La Plagne
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody
  • apartmány na Belle Plagne
  • ke sjezdovce maximálně 200 m
Popis hotelu

Apartmány na Belle Plagne. Ke sjezdovce maximálně 200 m.

Poloha

množství apartmánů nad Belle Plagne, všechny max. 200 m od sjezdovky a vleků

Vybavení

uzamykatelné skříňky na lyže.

Ubytování

Apartmány jsou vybaveny kuchyňkou (vařič, chladnička, kávovar, mikrovlnná trouba, myčka nádobí), TV, vanou nebo sprchou, WC a balkonem.

Jednopokojové apartmány (F4F): cca 22 m2, obývací ložnice se 4 místy ke spaní. 

Jednopokojové apartmány (F4G): cca 22 m2, obývací ložnice se 4 místy ke spaní. Stranou na jih (do hor).

Jednopokojové apartmány (F4H): cca 28 m2, obývací ložnice se 2 místy na spaní a koutek se 2 místy na spaní. Stranou na sever.

Jednopokojové apartmány (F4I): cca 28 m2, obývací ložnice se 2 místy na spaní a koutek se 2 místy na spaní. Stranou na jih.

Dvoupokojové apartmány (F5F): cca 28 m2, obývací ložnice se 2 nebo 3 místy na spaní, pokoj se 2 nebo 3 místy na spaní. Stranou na jih nebo jihovýchod.

Dvoupokojové apartmány (F6F): cca 35 m2, obývací ložnice se 2 nebo 3 místy na spaní, pokoj se 2 nebo 3 místy na spaní a koutek se 2 místy na spaní. Stranou na jih nebo jihovýchod.

Stravování

bez stravy.

Info

parkování: venkovní parkování cca 40 €, vnitřní parkování cca 62 €; domácí zvíře: ne; lázeňská taxa: cca 1 €/den/os. od 13 let; cena ubytování zahrnuje: elektřinu; na místě se platí: kauce cca 400 €; vzít s sebou; veškeré prádlo, možnost pronajat na místě ručníky za poplatek cca 3 €/výměna, ložní prádlo cca 12 €/výměna; příjezd/min. délka pobytu: sobota/7 nocí. 

Info pro lyžaře

Lanovka/vlek/sjezdovka: max. 200 m od apartmánu

565 656 610 Číslo zájezdu: 833 903
dnes 8–19 h

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací