Lordos Beach Hotel & Spa

  Kypr, Larnaca, Dekelia

4/5

Lordos Beach

    Kypr, Jižní Kypr, Larnaca, Dekelia
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

4* hotel Lordos Beach je velmi oblíbený a vyhledávaný hotel přímo u písečné pláže.

Přehled

výborná vybavenost a úroveň služeb stravování přímo v hotelu prostorné sluneční terasy doporučena včasná rezervace

Stručná poloha

hotel přímo u pláže poblíž pobřežní promenády centrum střediska 9 km mezinárodní letiště Larnaca 16 km

Poloha

4* hotel Lordos Beach leží v turistické části Larnaca - Dekelia, necelých 9 km od rušného centra města s jeho nákupními možnostmi či tuirsticky a historicky zajímavými místy. Do centra města, stejně jako do řady zajímavých míst v okolí, se lze snadno dopravit místní dopravou, jejíž zastávka je cca 150 m od hotelu. Již v přímém okolí budete mít možnost navštívit místní obchůdky, taverny, kavárny aj. Hotelový komplex se pyšní výtečnou polohou přímo u písečné pláže s pozvolným vstupem do moře. Mezinárodní letiště je vzdáleno 16 km, doba transferu cca 25 min.

Vybavení hotelu

Členitý moderní hotelový komplex tvoří hlavní vícepatrová budova s několika ubytovacími křídly a areál bazénů vsazen do udržované hotelové zahrady protkané chodníky, která se v přední části dotýká pláže. Uvítá Vás elegantní vstupní hala s recepcí a výtahy, lobby s příjemným piano barem, k dispozici Vám budou 2 restaurace, podávající speciality tradiční kyperské i mezinárodní kuchyně, k posezení u nápoje poslouží vnitřní bar, venkovní bar s vyhlídkovou terasou a bar na pláži. Ve vnitřních prostorách se Vám dále nabízí moderní konferenční sál, společenská TV místnost, busieness centrum, internetový koutek Wi-Fi připojení ve společných prostorách zdarma, obchod se suvenýry, dětská herna, zajisté potěší hotelové Spa and wellnes s vnitřním bazénem, saunou, parní lázní, možností masáží a kosmetiky, samozřemostí je výborně vybavené fitness. Venkovní areál má velký sladkovodní bazén, dětský bazén se skluzavkami v provedení hradní pevnosti, prostorné sluneční terasy u bazénů i v udržované hotelové zahradě v části poblíž pláže, lehátka a slunečníky zdarma, i na pláži. K aktivnějšímu odpočinku Vám poslouží tenisové kurty, s osvětlením za poplatek, stolní tenis, herna, kulečník, plážový volejbal, nabídka vodních sportů aj. V hlavní sezóně hotel nabízí řadu tématických večerů nebo animačních denních programů pro všechny věkové kategorie. Privátní parkoviště je hotelovým hostům k dispozici zdarma.

Vybavení pokoje

V nabídce hotelu jsou moderně a velice hezky zařízené 2lůžkové pokoje kategorií Classic a Superior cca 23 m2, rodinné pokoje s kapacitou 4 osoby, cca 23 m2, 1 místnost s rozkládací sofou a suity cca 27-46 m2, v několika kategoriích na vyžádání, liší se velikostí, umístěním, kapacitou a výhledem. Pokoje i suity mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, klimatizaci, SAT-TV, Wi-Fi připojené zdarma, minibar na vyžádání, poplatek, trezor, stolek a židle, balkón nebo terasa, výhled na moře za poplatek.

Pokoj pro 2 osoby s možností přistýlky.

Pokoje se standarně vybavené, sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, klimatizaci, SAT-TV, Wi-Fi připojené zdarma, minibar na vyžádání, poplatek, trezor, stolek a židle, balkón nebo terasa, výhled na moře za poplatek.

Stravování

Snídaně, za příplatek polopenze, plná penze formou bohatého bufetu.

Názor CK

Hotel se zaslouženě řadí mezi nejoblíbenější v dané lokalitě, poskytuje vynikající služby a cenovou dostupnost, výhodou je široká škála služeb, možnost stravování přímo v hotelu a prostorný venkovní areál. Doporučujeme včasnou rezervaci, ideální i pro rodiny s dětmi.

Základní cena zahrnuje

Ubytování s vybraným druhem stravování, leteckou dopravu, letištní a bezbečnostní taxy, palivové příplatky, transfery letiště - hotel - letiště, služby delegáta, pobytové taxy, pojištění CK proti úpadku.

Základní cena nezahrnuje

Případné navýšení palivového příplatku.

Informace o zájezdu

Pořadatel: INEX-cestovní kancelář s.r.o., IČ 26392763.
Název hotelu dle pořadatele: Lordos Beach ****
Lokalita dle pořadatele: Larnaca, Larnaca
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Lordos Beach Hotel & Spa ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 666 353
dnes 8–19 h

Hodnocení

5. nejlepší hotel v destinaci Larnaca

4/ 5 2 recenzí

Tiguan červenec 2015 Hotel Lordos Beach **** (Kypr - Larnaca - Dekelia). Klidné místo,v místě 3 krámky,jinak se musí do Larnaky,večer klid,v hotelu o víkendech svatby a tím večeře jsou většinou venku, kd... celá recenze

Irena.Č. květen 2011 Příjemný hotel Lordos beach ****. Velmi oblíbený hotel v letovisku Larnaca.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-lordos-beach-jizni-kypr-kypr-z2666353/1705558407/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Kypr

Kypr je třetím největším ostrovem ve Středozemním moři. Po bouřlivé historii patří nyní k oblíbenému cíli turistů. Ostrov je rozdělen na řeckou a tureckou část. Známá turistická letoviska nalezneme u obou a díky své poloze v subtropickém pásu je zde dlouhé, teplé léto. Důvodem je poloha v rámci Středozemního moře až jižně od Turecka a letní teploty kolem 25 °C tu vydrží do konce října. Přesto je možné vyrazit na Kypr i za zimní dovolenou. Téměř dva tisíce metrů vysoký vrchol v pohoří Troodos umožní v zimě lyžování, při kterém spatříte netradiční scenérie. Kyprem kráčela starověká historie a odkazy někdejších kultur naleznete na každém kroku. Pro návštěvu jižní řecké části platí pravidla Evropské unie a postačí občanský průkaz. Pro severní tureckou část je však nutný pas platný ještě půl roku po návštěvě.

Kypr - více informací

Nezávazná objednávka

Lordos Beach
    Kypr, Jižní Kypr, Larnaca, Dekelia

Cena
37 440 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 666 353

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
37 440 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj
0
12 500 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
552 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
352 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč

Speciální připlatkové služby

příplatek za teplé jídlo na palubě letadla - cesta TAM
0
500 Kč
příplatek za teplé jídlo na palubě letadla - cesta ZPĚT
0
500 Kč
příplatek za další zavazadlo do 23 kg - cesta TAM
0
800 Kč
příplatek za další zavazadlo do 23 kg - cesta ZPĚT
0
800 Kč