Aparthotel Lucky Bansko Spa & Relax

  Bulharsko, pohoří Pirin, Bansko

Lucky Bansko SPA & Relax

    Bulharsko, pohoří Pirin, Bansko
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Doporučení

href='https://livestream.com/accounts/89344/events/8528180/player?width=960&height=540&enableInfoAndActivity=false&defaultDrawer=&autoPlay=true&mute=false' target='_blank'>
Live web kamera (pouze přes den)

Tento stylový aparthotel patři mezi 10 nejlépe hodnocených hotelů v Bulharsku. Svým hostům nabízí komfortní ubytování v apartmánech a studiích přátelskou atmosféru a velký výběr doplňkových služeb. Tento elegantní hotel je ideální volbou pro náročné klienty.

GPS

41.84272895025055, 23.485213913696384

Poloha

Tento apartmánový hotel se nachází v severní části města, cca 450 m od centra a cca 2 000 m od kabinové lanovky. Zdarma je zajištěna pravidelná autobusová doprava (Shuttle Bus) k dolní stanici kabinové lanovky a večer do centra městečka.

Stravování

Snídaně. Snídaně se podávají formou bufetu v hotelové restauraci. Možnost dokoupení večeří - formou bufetu nebo formou tříchodového menu (v případě počtu osob nižšího než 50). Večeře jsou podávány v téže restauraci.

Ubytování

Studia Standard (jedna místnost) se sociálním zařízením (vana, WC, fén) jsou klimatizována (centrální klimatizace zdarma) a vybavena TV/SAT, Wi-Fi (zdarma), trezorem (zdarma), telefonem, minibarem (za poplatek) a kuchyňským koutem (kuchyňská linka se základním vybavením, varnou deskou, mikrovlnnou troubou a varnou konvicí). Možnost jedné přistýlky. Maximální obsazenost dva dospělí a jedno dítě. V hotelu jsou k dispozici i apartmány 2+1 (dvě místnosti – ložnice a denní místnost s kuchyňským koutem, možnost jedné přistýlky, maximální obsazenost dva dospělí a jedno dítě) a apartmány Standard Plus 2+2 s možností dvou přistýlek (dvě místnosti – ložnice a denní místnost s kuchyňským koutem, maximální obsazenost dva dospělí a dvě děti).

Vybavení

Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace Le Bistro, italská à la carte restaurace, alpská à la carte restaurace, lobby bar, krytý bio vyhřívaný bazén s dětskou částí, solný bazén pro děti a dospělé, úschovna lyží, dětský kout pro děti od 3 do 6 let, konferenční sály.
Zdarma: Wi-Fi ve společných prostorách, vyhřívaný bio krytý bazén, solný bazén, lehátka, matrace a osušky u bazénu, solní místnost, sauny, páry, ledová místnost, vířivka, fitness, dětský kout s chůvou pro děti od 3 do 6 let (v provozu od 09:00 do 22:00 h), dvě dětské herní počítačové místnosti, úschovna lyží, venkovní parkoviště.
Za poplatek: prodej skipasů (v recepci hotelu), turecké lázně, masáže, salon krásy, relaxační zóna, místnost s počítači určenými pro hraní her, kryté parkoviště, pokojový servis, prádelna.

Název

Lucky Bansko SPA & Relax

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Aparthotel Lucky Bansko Spa & Relax *****
Vzdálenost od sjezdovky: 1800 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 077 295
dnes 8–19 h

Lokalita

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací