Bahia Principe Grand Samana Hotel

  Dominikánská republika, Samaná

Bahia Principe Grand Samana

  Dominikánská republika, Samaná
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel se nachází na skalnatém útesu obklopeném tropickou vegetací, s fantastickým panoramatickým výhledem na záliv Samana a ostrůvek Cayo Levantado. Přibližně 10 km od hlavního města poloostrova Samana. Hotel je vzdálen přibližně 50 km od letiště Samana a 210 km od letiště Puerto Plata.

Pláž

Hotel se nachází přímo na malé písečné pláži.

K dispozici pro hosty

K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce, 3 výtahy, směnárna a prádelna. Hostům jsou k dispozici 2 hlavní restaurace: Orquidea a Las Olas (bufetové pokrmy, mezinárodní kuchyně, 3 restaurace a'la carte (mimo jiné: italská, brazilská - formální oblečení a nutná předchozí rezervace), dále 5 barů (mimo jiné v lobby, u bazénu, na pláži). V areálu hotelu se nachází 1 bazén. Lehátka, slunečníky a osušky u bazénu jsou k dispozici zdarma. Bezplatná kyvadlová doprava na veřejnou pláž Cayo Levantado (frekvenci určuje hotel).

Internet

V celém hotelu a na pokojích je zdarma dostupné Wi-Fi.

Stravování

Snídaně (07:00-10:30) formou bufetu v hlavní restauraci "Orquidea". Možnost příplatku za večeři (19:00-22:00).
Za příplatek k dispozici: občerstvení v restauraci "Las Olas" (12:00-16:00) a 3 restaurace a la carte (nutná předchozí rezervace a formální oblečení): "Don Pablo", "Bella Italia" s italskou kuchyní a "Rodizio" (18:30-21:00). Kromě toho jsou k dispozici místní alkoholické a nealkoholické nápoje (za příplatek) v určených barech v areálu hotelu.

Sportovní a animační program

Hotel nabízí sportovní a relaxační aktivity (včetně šipek, taiči, jógy, lekcí tance: salsa, zumba, bachata) a tematické akce (včetně regionálních představení, živé hudby, kokosové párty). Hostům je k dispozici bazén, stolní tenis, šipky a posilovna. Za příplatek: vodní sporty na pláži (včetně potápění, výuky plachtění, rybaření) a lázně s procedurami a masážemi.

Místní kategorie
*****
Názor CK

Bahia Principe Grand Samana nabízí jedinečnou dovolenou pouze pro dospělé v luxusním prostředí. Hotel se vyznačuje nádherným výhledem na pobřeží a ostrůvek Cayo Levantado a vysokou kvalitou služeb. To vše dělá z tohoto hotelu ideální místo pro páry, které chtějí zažít tropickou atmosféru v nejkrásnějším koutě Dominikánské republiky.

Program

Den první
Sraz u stanoviště CK 3 hodiny před plánovaným odletem letadla. Přelet do Puerto Plata charterovým letadlem společnosti LOT typu Dreamliner nebo jiným širokotrupým letadlem (přímý let). Po příletu celní a pasové odbavení, setkání s průvodcem. Následně transfer do vybraného hotelu v Dominikánské republice.
Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání a opalování, účast na fakultativních výletech atd. - úplná nabídka fakultativních výletů je k dispozici u delegáta.
Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.
Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Bahia Principe Grand Samana Hotel *****
Typ pláže: písčitá, molo
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 704 621
dnes 8–19 h

Lokalita

Dominikánská republika

Dominikánská republika je stát nalézající se na souostroví Velké Antily v Karibském moři. Ostrov objevil v roce 1492 Kryštof Kolumbus a byl tímto ostrovem, stejně jako současní návštěvníci, okouzlen. Přírodní krásy tohoto státu jsou velmi různorodé. Naleznete zde třítisícová horská pásma, národní parky, jezera, jeskyně a především nekonečné písčité pláže u křišťálového moře. Dominikánská republika vám umožní nahlédnout i do své zajímavé historie prostřednictvím velkého množství památek v koloniálním stylu.

Nádherný tropický ostrovní stát Karibiku si vás získá výjimečným exotickým prostředím. Tady se během vaší dovolené zastaví čas. V dominikánské republice na vás čeká velmi přívětivé prostředí, lidé jsou velmi milí a ostrov je celkově romantickým rájem pro zamilované páry. Nezapomenutelná je kombinace krásného pobřeží s exotickým slunečným počasím. Nejvyhledávanější lokality jsou Punta Cana a Boca Chica.

Do 25. dubna 2018 si turisté musí pro vstup do země po příletu obstarat turistickou kartu. Od 25. dubna 2018 bude poplatek za turistickou kartu již zahrnut v ceně letenky.

Dominikánská republika - více informací