Hotel Luzmar Villas

  Portugalsko, Algarve, Luz

Luzmar Villas

    Portugalsko, Algarve, Luz
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
Vysoká spokojenost zákazníka ... pěstovaná rostlina-ge ... dobrý servis ...

• CYKLISTIKA
• dětský bazén
• NEW

Poloha: Klidné místo na okraji města. da Luz a centrum s obchody jsou každý asi 1,2 km od pláže Praia. Doba přenosu z letiště Faro je přibližně 80 až 180 minut.

Vybavení: 36 pokojů v domě rozloženy jednom patře. Další vybavení patří recepce s TV místnost, Wi-Fi ve veřejných prostorách (v ceně), restaurace a bar. V zahradě je bazén se sluneční terasou. Lehátka jsou zahrnuty v bazénu, plážové osušky za poplatek na.

Ubytování: v tradičním stylu dvoulůžkové pokoje (A1-3A) je k dispozici lednička, klimatizace, trezor, satelitní TV, telefon, koupelna s vanou nebo sprchou, WC, vysoušečem vlasů, balkonem nebo terasou na vedlejším pozemku. Pokoj typu Superior (A1-3B), nabízejí také částečný výhled na moře, s jinak stejnými funkcemi jako A2A.

Jídlo a pití: Snídaně nebo polopenze. Všechna jídla formou bufetu.

Sport / aktivity: Včetně: billiard. Příplatek: Kolo / půjčovna horských kol, surfování, potápění.

Wellness: za úplatu: masáže.

Rodiny: Dětský bazén.

Info: Kreditní karty: MasterCard, Visa; Hvězdičky: 4 hvězdičky.

Rezervace Poznámka: Aktivity a služby v venkovním prostoru podléhají povětrnostním dostupné podmínky.

Úsporné výhoda:25% Super Plus Early Bird slevu, bezplatné noclehy, např 7 = 6 v určitých termínech naleznete v sekci ceny lze nalézt.

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
Hohe Gästezufriedenheit...Gepflegte Anla- ge...guter Service...

• RADFAHREN
• KINDERPOOL
• NEU

Lage: Ruhige Lage am Ortsrand. Zum Strand von Praia da Luz und zum Zentrum mit Einkaufsmöglichkeiten sind es jeweils ca. 1,2 km. Die Transferzeit vom Flughafen Faro beträgt ca. 80-180 Minuten.

Ausstattung: Die 36 Zimmer des Hauses verteilen sich auf 1 Etage. Zur weiteren Ausstattung zählen eine Rezeption mit einer TV-Lounge, WLAN den öffentlichen Bereichen (inklusive), ein Restaurant und eine Bar. Im Garten befindet sich ein Pool mit Sonnenterrasse. Liegen sind am Pool inklusive, Badetücher gegen Gebühr.

Unterbringung: Die im traditionellen Stil eingerichteten Doppelzimmer (A1-3A) verfügen über Kühlschrank, Klimaanlage, Mietsafe, SAT-TV, Telefon, Bad mit Badewanne oder Dusche, WC, Föhn sowie Balkon oder Terrasse zur Landseite. Superior-Zimmer (A1-3B) bieten zusätzlich seitlichen Meerblick bei sonst gleicher Ausstattung wie A2A.

Essen & Trinken: Frühstück oder Halbpension. Zu allen Mahlzeiten Buffets.

Sport/Aktivitäten: Inklusive: Billard. Gegen Gebühr: Fahrrad-/Mountainbikeverleih, Surfen, Tauchen.

Wellness: Gegen Gebühr: Massagen.

Familien: Separates Kinderbecken.

Info: Kreditkarten: Mastercard, VISA; Landeskategorie: 4 Sterne.

Buchungshinweis: Die Aktivitäten und Einrichtungen im Außenbereich stehen wetterabhängig zur Verfügung.

Sparvorteil: Bis zu 25% Superplus-Frühbucherrabatt, Gratisnächte, z.B. 7=6 zu bestimmten Terminen entnehmen Sie bitte dem Preisteil.

565 656 610 Číslo zájezdu: 839 808
dnes 8–19 h

Portugalsko

Menší ze dvou zemí na Pyrenejském poloostrově představuje nedoceněnou turistickou destinaci. Každoročně Portugalsko láká tisíce Čechů na vůni pomerančů i dalšího ovoce a chuť pravého portského vína. Jih země je proslavený nádhernými plážemi a bohatým nočním životem. Jedná se o oblast Algarve, je zde vybudováno nejvíce hotelů a moře je v rámci Portugalska nejteplejší. Střed země uspokojí milovníky historie díky četným kulturním památkám a hlavnímu městu Lisabonu. Sever vábí na staré lidové tradice v malých vesničkách a na pověstné vinné sklípky. Síla portugalského patriotismu je zde největší a centrem oblasti je velmi známé Porto. Portugalsko má asi deset a půl milionu obyvatel, tedy stejně jako Česká republika. K Portugalsku náleží i další dvě oblíbené ostrovní destinace, Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1. 5. 2017 bude ve městě Santa Cruz na portugalském ostrově Madeira vybírána pobytová taxa “ecotax” ve výši 1 EUR/os./noc, max. 5 EUR/os./pobyt. Poplatek bude hrazen přímo v místě pobytu ubytovateli. Nařízení se vztahuje na všechny typy ubytovacích zařízení v obci Santa Cruz. Od poplatku jsou osvobozeny osoby do 18 let věku.

Portugalsko - více informací