Termín:
25. 2. – 11. 3. 2018
Počet dní:
15 (ne – ne)
Počet nocí:
14
Doprava:
letecky Katowice
Strava:
all inclusive
Původní cena:
21 164  Kč
Cena za osobu:
Nezávazná objednávka
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
https://www.zajezdy.cz/dovolena-magic-beach-hurghada-egypt-z951236/571795210/

Popis ubytování a programu zájezdu

ÚVOD:
Menší hotel Magic Beach, který je postaven ve tvaru písmene U, se nachází v klidné oblasti El Helal přímo na písečné pláži a nabízí panoramatický výhled na moře. Stará část Dahar je vzdálena cca 3 km, centrum Hurghady s obchody, či restauracemi je vzdáleno cca 7 km. Je vhodný pro nenáročné klienty.

Hostům jsou k dispozici prostorná vstupní hala s 24-hodinovou recepcí, směnárnou a lobby barem, hlavní restaurace, několik barů, obchodní pasáž (obchod se suvenýry, minimarketem, bazarem, kadeřnictvím), konferenční místnost, internetový koutek (za poplatek), služba lékař na telefonu, prádelna. Centrum zdraví nabízí masáže, saunu, parní lázně a různé procedury. V areálu se nachází vyhřívaný bazén se sluneční terasou a barem - lehátka, slunečníky a osušky jsou zdarma. Ze sportovních aktivit hotel nabízí např. stolní tenis, šipky, bingo, kulečník. Fitness centrum s tělocvičnou se nachází v sousedním hotelu Sea Star. Pro děti je připraven mini klub, brouzdaliště a dětské hřiště.

Pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou (sprcha, wc, fén), individuální klimatizací, LCD sat TV, minibarem, telefonem a balkonem s výhledem na bazén či moře.

LOKALIZACE:
centrum Dahar - cca 3 km

letiště HRG - cca 13 km

PLÁŽ:
přímo u hotelu

písčitá

UBYTOVÁNÍ:
max. obsazenost: 2 LI + 2 přistýlky

balkon, klimatizace

WC / koupelna, vysoušeč vlasů

SAT / TV, telefon

STRAVOVÁNÍ:
all inclusive

MOŽNOSTI VYŽITÍ:
stolní tenis, šipky, bingo, kulečník

fitness centrum s tělocvičnou

mini klub, dětské hřiště

bazény

za poplatek: minibar, internet, kulečník, prádelna, vodní sporty, centrum zdraví, potápěčské a kite centrum

DOPORUČUJEME:
nenáročným klientům, kteří vyhledávají klidnou oblast

Obsah ceny

Základní cena zahrnuje

  • ubytování na příslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravování
  • pojištění zájezdu proti úpadku cestovní kanceláře

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)

Informace o zájezdu

Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře. Kategorie hotelu a informace o zájezdu jsou uvedeny dle popisu pořádající cestovní kanceláře. Doklady o pojištění jednotlivých cestovních kanceláří naleznete zde. Pořádání tohoto zájezdu se řídí obchodními podmínkami cestovní kanceláře Sunflower Tours, která zájezd organizuje.

  • Lokalita dle CK: Hurghada
  • Místo dle CK: Hurghada

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Magic Beach Hotel ****
(Webové stránky hotelu)

Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

Celkové hodnocení hotelu

Hodnotilo

23 uživatelů

Pořadí

78. nejlépe hodnocený hotel v destinaci Hurghada

Poslední komentář

29.7.2017 | Jana Macháčková
Datum pobytu: červenec 2017
Tento zájezd byl vyžádán a zakoupen u CK I****, která jej přeprodávala CK A****, jenž byla pořadatelem zájezdu. Velké zklamání vzhledem k tomu, že zájezd byl na vyžádání hlavně pro malé 2 leté dítě vzhledem k rekonvalescenci po nemoci na doporučení od lékaře. V době našeho pobytu se stala i velká nepříjemnost v cca 4,5 km vzdálených dvou rezortech, kde byly zavražděné a pobodané turistky. Delegát nás neinformoval o situaci, která vznikla. Celkový dojem z této dovolené, už nikdy ani náhodou...

Nejnovější recenze

1
13.7.2017 | korkoran
Datum pobytu červen 2017
1/5 - Nic moc
Ty čtyři hvězdičky prostě nesedí. Dal bych dvě. Vše se dá tak nějak přežít, až na stupidní animátory s jejich řvoucí a nervy drásající hudbou. Dobré na bolesti hlavy, nikoli na relaxaci. Že by v tomto hotelu "klid léčil" mít obavy nikdo nemusí...
5
18.7.2016 | jirka
Datum pobytu červenec 2016
5/5 - Úžasné
pojedem zas
4
23.10.2015 | Alena Duchoňová
Datum pobytu říjen 2015
4/5 - Skvělé
Dovolená byla pěkná a příjemná. Především děkujeme **** za zprostředkování zájezdu a rovněž za výlety,které jsme s nimi měli. Jsou levnější než o Ck a služby super. Děkujeme . Duchoňovi

Hurghada

Hurghada patří mezi nejoblíbenější a nejznámější přímořská turistická letoviska na africkém pobřeží Rudého moře. Má tři centra: staré centrum Dahar, novější centrum Sakkala a zcelou novou Navaru. Dahar je od Sakkaly vzdálen cca 10 minut jízdy. Výhodou letoviska Hurghada jsou nejen písčité pláže a blízkost atraktivních podmořských korálových útesů, ale i jeho poloha v dostupné vzdálenosti od Káhiry a Luxoru, kde můžete navštívit monumentální staroegyptské památky, jako např. pyramidové pole, kde naleznete tři největší a nejznámější pyramidy v Gíze, luxorské Údolí králů a královen, zádušní chrám královny Hatšepsut, Memnonovy kolosy, Karnacký a Luxorský chrám. Kromě výletů za historií nabízí Hurghada výlety na blízké ostrůvky za neopakovatelným podmořským světem. Hurghada celoročně nabízí slunce, pláže s kulisou pouštních hor, oblasti vhodné pro surfování a potápění.

,,Popis byl převzat z katalogu CK Alexandria,,

Egypt

Poloha: Egypt, země faraónů, pyramid, země životodárné řeky Nil, krásného Rudého moře plného korálových útesů, rozkládající se mezi Středozemním a Rudým mořem na pomezí Afriky a Asie na ploše 1.001.450 km2. Země, kde díky úrodným záplavám řeky Nil (druhá nejdelší řeka na světě, 6671 km) vznikla jedna z nejstarších civilizací na světě, kde dnes žije jen v hlavním městě v Káhiře (Al-Qahirah) více jak 17 miliónů obyvatel z celkových 70. Většinu území Egypta tvoří poušť. Kromě okolí Nilu, kde žije nejvíce obyvatel, vznikla mnohá přímořská letoviska, která lákají své návštěvníky novými hotely, skvělými službami a především krásným koupáním. Egyptská arabská republika se rozkládá v severovýchodní Africe u pobřeží Středozemního a Rudého moře a na Sinajském poloostrově. Značnou část území zaujímají pouště Sahara a Libyjská poušť s pánvemi a oázami, na jihozápadě s horskými masivy. Východně od údolí Nilu se pak nachází Arabská poušť, která je při pobřeží Rudého moře skalnatá a hornatá, podobně jako Sinajský poloostrov. Ve vnitrozemí je podnebí subtropické s velkými výkyvy teplot, na severním pobřeží kontinentální. V Egyptě je velmi příjemné klima od října do konce června, naopak v letních měsících (červenec až první polovina září) teploty vystupují na 40 °C, v jižních oblastech až na 50 °C. Jediným stálým tokem je Nil, řada dalších údolí obsahuje vodu jen v období dešťů. Pouště jsou bez rostlinstva, místy křovité nebo travnaté, podél Nilu roste subtropické rostlinstvo. K nejpřitažlivějším pamětihodnostem patří pyramidy a Sfinga.

Jazyk: Mluví se arabsky, domluvíte se však i anglicky, rusky, francouzsky a v některých obchodech se akceptuje i němčina.

Měna: Měna je egyptská libra (EGP) = 100 piastrů. Do Egypta je možno vyvážet jakoukoliv volně směnitelnou měnu v jakémkoliv množství. V hotelích a některých obchodech lze platit bez problémů cestovními šeky a eurošeky a rovněž platebními kartami. To ale neplatí na tržištích ani na výletních lodích po Nilu, kde se platí výhradně hotovými penězi. Peníze lze měnit v hotelích, směnárnách nebo v bankách bez poplatku za výměnu. Banky jsou otevřeny od pondělí do pátku od 8:30 do 14:00 hodin.

Ceny: Ceny v restauračních zařízeních se liší v závislosti na jejich kvalitě. Ceny jídel v restauracích nedosahují cenové hladiny obvyklé ve světě. Turisté se nejčastěji stravují v husté síti bister a restaurací, kde cena jídla pro čtyři osoby nepřesáhne 25 USD. Je třeba vždy klást důraz na hygienickou úroveň stravovacího zařízení. Pro evropského strávníka je nevhodná konzumace ovoce, které nelze bezpečně omýt, tepelně nezpracované zeleniny, pouličně prodávané zmrzliny a vody z veřejného vodovodního řadu. Pijte pouze kupovanou balenou chlazenou vodu. Nakupovat lze v supermarketech nebo na tržištích. K těm neodmyslitelně patří pověstné smlouvání.

Poznámka: V arabských zemích je zvykem věnovat za poskytnuté služby spropitné. Tzv. „bakšišné“ je v Egyptě nepsaným zákonem a záležitostí zcela nevyhnutelnou. Bakšišné tvoří tedy povinný příplatek k zájezdu. Jeho výše je uvedena v ceníku. Bakšišné, které platíte je rozdělováno zahraničním partnerem mezi personál hotelů a letiště či mezi řidiče. Bakšišné se inkasuje po příletu do Egypta zahraničním partnerem CK Alexandria. Vzhledem k místní mentalitě však můžete očekávat, že po vás bude personál hotelů za různé služby požadovat další mírné spropitné. Očkování a lékař: Očkování není povinné ani nutné. Cizincům jsou v EAR doporučovány služby soukromých nemocnic, které jsou sice stále podstatně nákladnější, avšak péče a služby jsou na mnohem vyšší úrovni než ve státních zařízeních. Zacházení s pacienty je na soukromých klinikách lépe organizováno a je rovněž zajištěna pooperační péče mnohem vyššího standardu než ve státních nemocnicích. Doprava: Po Egyptě funguje autobusová doprava klimatizovanými autobusy, v Káhiře lze ale také využít podzemní dráhu - metro, kterým se cestuje rychle a bezpečně. Hojně jsou rozšířeny ale i půjčovny automobilů, kde lze po předložení řidičského oprávnění a po vyřízení dalších formalit zapůjčit automobil. Co na sebe: V letních měsících, vyžaduje podnebí lehké bavlněné oblečení, klobouk se širokou střechou a sluneční brýle. V zimě může být v noci překvapivé chladno, přibalte si proto teplé svetry nebo plášť. Pro večery v poušti je nutné teplé oblečení po celý rok. Některé hotely a restaurace vyžadují, aby páni měli na sobě sako a dlouhé kalhoty. Do mešity není povolen vstup v krátkých kalhotách ani mužům, ani ženám. Ženy by na sobě měly mít delší šaty s rukávy, páni dlouhé kalhoty a sportovní košili. Plánujete-li cestu na horu Sinaj, vezměte si pevné boty a velmi teplé oblečení. Časový posun: Časový posun je v Egyptě o 1 hodinu více oproti České republice. Co je zakázáno: Do Egypta je zakázán dovoz potravin, alkoholu, pornografie, zbraní a všech druhů drog. Je nutno připomenout, že je striktně zakázán vývoz památek a zlata v nezpracované podobě. Kromě toho zvláště drogy (i ve velmi malém množství) jsou velmi pozorně sledovanou položkou. Postihy za prodej a přechovávání drog jsou přísné a pohybují se řádově v desítkách let odnětí svobody. Za nedovolené držení drog může být udělen i trest smrti.

Popis byl převzat z katalogu CK Alexandria


Magic Beach ****

Číslo zájezdu: 951 236
Egypt, Hurghada

Všechny termíny a možnosti (785)

Doprava
Termín
Dní
Strava
Cena za dospělou osobu
Letecky
Praha
So 21.4 – So 5.5.2018
2 lůžkový pokoj STANDARD
15 dní
all inclusive
13 520 Kč
LM | Po slevě 38%
Letecky
Praha
So 14.4 – So 28.4.2018
2 lůžkový pokoj STANDARD
15 dní
all inclusive
13 520 Kč
LM | Po slevě 38%
Letecky
Praha
So 7.4 – So 21.4.2018
2 lůžkový pokoj STANDARD
15 dní
all inclusive
13 520 Kč
LM | Po slevě 38%
Letecky
Praha
So 31.3 – So 14.4.2018
2 lůžkový pokoj STANDARD
15 dní
all inclusive
13 520 Kč
LM | Po slevě 42%
Letecky
Praha
So 21.4 – So 5.5.2018
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
15 dní
all inclusive
13 520 Kč
LM | Po slevě 38%
Letecky
Praha
So 14.4 – So 28.4.2018
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
15 dní
all inclusive
13 520 Kč
LM | Po slevě 38%
Letecky
Praha
So 7.4 – So 21.4.2018
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
15 dní
all inclusive
13 520 Kč
LM | Po slevě 38%
Letecky
Praha
So 31.3 – So 14.4.2018
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
15 dní
all inclusive
13 520 Kč
LM | Po slevě 42%
Letecky
Praha
So 21.4 – So 5.5.2018
2 lůžkový pokoj STANDARD, 2 přistýlky
15 dní
all inclusive
13 520 Kč
LM | Po slevě 38%
Letecky
Praha
So 14.4 – So 28.4.2018
2 lůžkový pokoj STANDARD, 2 přistýlky
15 dní
all inclusive
13 520 Kč
LM | Po slevě 38%
Letecky
Praha
So 7.4 – So 21.4.2018
2 lůžkový pokoj STANDARD, 2 přistýlky
15 dní
all inclusive
13 520 Kč
LM | Po slevě 38%
Letecky
Praha
So 31.3 – So 14.4.2018
2 lůžkový pokoj STANDARD, 2 přistýlky
15 dní
all inclusive
13 520 Kč
LM | Po slevě 42%
Letecky
Praha
So 28.4 – So 12.5.2018
2 lůžkový pokoj STANDARD
15 dní
all inclusive
14 924 Kč
Po slevě 31%
Letecky
Praha
So 28.4 – So 12.5.2018
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
15 dní
all inclusive
14 924 Kč
Po slevě 31%
Letecky
Praha
So 28.4 – So 12.5.2018
2 lůžkový pokoj STANDARD, 2 přistýlky
15 dní
all inclusive
14 924 Kč
Po slevě 31%
Letecky
Bratislava
Pá 30.3 – Pá 13.4.2018
2 lůžkový pokoj STANDARD
15 dní
all inclusive
13 624 Kč
LM | Po slevě 41%
Letecky
Bratislava
Pá 30.3 – Pá 13.4.2018
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
15 dní
all inclusive
13 624 Kč
LM | Po slevě 41%
Letecky
Bratislava
Pá 30.3 – Pá 13.4.2018
2 lůžkový pokoj STANDARD, 2 přistýlky
15 dní
all inclusive
13 624 Kč
LM | Po slevě 41%
Letecky
Praha
So 28.4 – So 5.5.2018
2 lůžkový pokoj STANDARD
8 dní
all inclusive
10 504 Kč
Po slevě 38%
Letecky
Praha
So 24.3 – So 31.3.2018
2 lůžkový pokoj STANDARD
8 dní
all inclusive
10 504 Kč
LM | Po slevě 38%
Letecky
Praha
So 17.3 – So 24.3.2018
2 lůžkový pokoj STANDARD
8 dní
all inclusive
10 504 Kč
LM | Po slevě 38%
Letecky
Praha
So 17.3 – So 24.3.2018
2 lůžkový pokoj STANDARD, 2 přistýlky
8 dní
all inclusive
10 504 Kč
LM | Po slevě 38%
Letecky
Praha
So 28.4 – So 5.5.2018
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
8 dní
all inclusive
10 504 Kč
Po slevě 38%
Letecky
Praha
So 24.3 – So 31.3.2018
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
8 dní
all inclusive
10 504 Kč
LM | Po slevě 38%
Letecky
Praha
So 17.3 – So 24.3.2018
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
8 dní
all inclusive
10 504 Kč
LM | Po slevě 38%