Hotel Manathai Surin Phuket

  Thajsko, Phuket, Surin Beach

Manathai Surin Phuket

    Thajsko, Andamanské moře, Phuket, Surin Beach
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hotel pochází z roku 2006. Objekt hostům nabízí celkem 52 pokojů. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Je zde hotelový sejf. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení přes WiFi (zdarma). Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, jídelna, snídaňový salónek, kavárna a bar. Jsou zde i různé obchody. Je tady také hezká zahrada. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Objekt nabízí pokojovou službu a prádelnu.

Ubytování

Pokoje mají klimatizaci, kuchyň a koupelnu. K standardnímu vybavení většiny pokojů patří balkón. Pokoje mají dvoulůžkovou postel nebo kingsize manželskou postel. Také je zde sejf a minibar. Hosté mohou použít ledničku, mini ledničku a varnou konvici/kávovar. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize, rádio, stereo aparatura, CD přehrávač, DVD přehrávač a WiFi. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. Je zde vysoušeč vlasů. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/aktivity

Hotel má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Odpočívat lze na lehátkách se slunečníky. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Volný čas zde hosté mohou trávit různě, v nabídce je například fitness studio, spa, parní lázeň, kosmetický salon a masáže.

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - nocleh se snídaní, polopenze a plná penze. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně nebo obědy.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa, JCB a MasterCard.

Upozornění

Cena zájezdu nemusí zahrnovat další možné poplatky hrazené na místě. Upozorňujeme, že v některých případech se může jednat o značně vysoké částky. Ověřte si tuto informaci u prodejce zájezdu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Manathai Surin Phuket ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 200 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 428 257
dnes 8–19 h

Thajsko

"Země úsměvů" je ideálním místem ke strávení dovolené. Vybere si zde každý, příznivci historických památek, nedotčené přírody i vyznavači nočního života a zábavy. Je to země kontrastů, kde naleznete horské kmeny na severu země, rybářské komunity na jihu, starobylé paláce i úchvatné tropické ostrovy s nejkrásnějšími plážemi. Všude vás budou doprovázet přátelští a přívětiví lidé. Je to vliv budhismu, ale i tradice, kde značnou úlohu hraje tolerance a bezstarostný přístup k životu. Přesvědčte se s námi, že Thajsko je turistickou destinací, která vám poskytne služby na nejvyšší úrovni.

Thajsko - více informací