Hotel Manhattan

  Thajsko, Bangkok

The Manhattan Bangkok Hotel

    Thajsko, Bangkok
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody
  • hotel v centru Bangkoku
  • zrenovované superior pokoje
  • fitness zdarma


Popis hotelu

Hotel v centru Bangkoku. Zrenovované superior pokoje. Fitness zdarma.

Poloha

centrální, na hlavní silnici. Restaurace, bary a obchody cca 500 m. Centrum Bangkoku s památkami cca 7 km. Letiště cca 25 km. 

Vybavení

hotel s 200 pokoji. K dispozici vstupní hala s recepcí a trezory k pronajmutí, úschovna zavazadel, 2 restaurace, bar, kavárna, TV místnost, obchod se suvenýry, prádelna. Ve venkovním areálu bazén. Lehátka, slunečníky a osušky u bazénu zdarma.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje superior (A1A/A2A/A3A): cca 28 m2, klimatizace, sat. TV, telefon, trezor, minibar, chladnička, set na přípravu kávy a čaje, posezení, župany, fén, sprcha, vana, WC.

Stravování

snídaně nebo polopenze. Snídaně formou bufetových stolů. Při objednání polopenze navíc večeře formou bufetových stolů.

Sport/aktivity

zdarma: aerobic, fitness.

Internet

internetový koutek a WiFi zdarma.

Wellness

za poplatek: Spa se saunou, masážemi. 

Děti

samostatný dětský bazén, dětská strava, dětské židličky v restauraci, dětská postýlka (na vyžádání, zdarma). Za poplatek a na vyžádání: hlídání dětí. 

Info

služby delegáta: prostřednictvím Connected service; místní kategorie: 3; platba kartou: VISA, MasterCard, American Express.

Upozornění

Na tento pobyt se vztahují zvláštní sekce všeobecných smluvních podmínek označené kódem 'YCZE'. Venkovní vybavení a služby hotelu mohou být během zimního období omezeny - v závislosti na počasí/sezóně. 

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Manhattan ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 184 018
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-the-manhattan-bangkok-hotel-bangkok-thajsko-z1184018/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Thajsko

"Země úsměvů" je ideálním místem ke strávení dovolené. Vybere si zde každý, příznivci historických památek, nedotčené přírody i vyznavači nočního života a zábavy. Je to země kontrastů, kde naleznete horské kmeny na severu země, rybářské komunity na jihu, starobylé paláce i úchvatné tropické ostrovy s nejkrásnějšími plážemi. Všude vás budou doprovázet přátelští a přívětiví lidé. Je to vliv budhismu, ale i tradice, kde značnou úlohu hraje tolerance a bezstarostný přístup k životu. Přesvědčte se s námi, že Thajsko je turistickou destinací, která vám poskytne služby na nejvyšší úrovni.

Thajsko - více informací