Marina Hotel at The Corinthia Beach Resort

  Malta, Saint Julian's

Marina Hotel at Corinthia Beach Resort

    Malta, Saint Julian's
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Moderní hotel s velkou vybaveností, vysokou kvalitou služeb, pestrou škálou gastro zařízení a s důrazem i na rodiny s dětmi Vám poskytne vše, co si lze přát ke strávení spokojené dovolené. Výhodou je i poloha hotelu, která skýtá jak nádherné výhledy na moře, tak i snadnou dostupnost zajímavých míst lokality.

Přehled

součástí resortu Corinthia Beach fitness centrum 6 restaurací několik barů

Stručná poloha

400 m od pláže 8 km od hlavního města Valletta 13 km od mezinárodního letiště

Poloha

Hotel se nachází v klidné části turisticky oblíbeného střediska St.Julian´s. Postavením na skalnatém výběžku skýtá nádherný výhled na moře a záliv St.George's. Pláž je vzdálené cca 400 m (skalnatá), nákupní možnosti a zábava jsou v blízkém okolí do 1 km (centrum střediska, obchody, bary a restaurace). Hlavní město Valletta je vzdáleno 8 km, ve vzdálenosti do 15 km pak lze navštívit další zajímavá místa ostrova-Mdina, Temples, aquapark a další. Mezinárodní letiště je vzdáleno 13 km.

Vybavení hotelu

Hotel prošel rekonstrukcí v roce 2008 a je součástí resortu Corinthia Beach. Uvítá Vás prostorná elegantní vstupní hala s recepcí, lobby s barem a výtahy. Vnitřní prostory Vám nabídnou business centrum, salónky, společenskou místnost, dětskou hernu, bankomat, dále k Vaší relaxaci lze využít hotelové Spa s vnitřním bazénem, saunou, vířivkou a nespočtem druhů masáží a kosmetických či revitalizačních procedur. Dobře vybavené fitness centrum je samozřejmostí. Stravování obstarává celkem 6 restaurací různého zaměření, k posezení u kávy lze využít několik vnitřních a venkovních barů a snack-barů. Venkovní areál nabízí dva velké bazény obklopené slunečními terasami s lehátky a slunečníky (zdarma). K pobavení je hostům k dispozici řada animačních programů pořádaných hotelem, je zde dětský miniklub, dětské venkovní hřiště, stolní tenis, kulečník, diskotéka, kasino i noční klub. Nedaleko od hotelu je středisko vodních sportů s řadou atrakcí. Golfové hřiště je 16 km daleko. Parkování pro hotelové hosty je za poplatek.

Vybavení pokoje

Hotel disponuje celkovou kapacitou 200 pokojů a suit. Ty se dělí do několika kategorií a jsou moderně a velice hezky zařízené. Standardní dvojlůžkové pokoje mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušečem vlasů, klimatizaci, TV, minilednici, telefon, coffee/tea set, trezor (poplatek), žehličku a žehlící prkno, pracovní desk, balkón nebo terasu (výhled na okolí nebo na moře-nutno sjednat předem). Hotel má v nabídce i rodinné pokoje nebo suity (prostornější, kapacita až 4 osoby). Nabídka ubytování zahrnuje i pokoje s bezbariérovým přístupem.

Dvoulůžkový pokoj s výhledem na moře

Standardní dvojlůžkové pokoje mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušečem vlasů, klimatizaci, TV, minilednici, telefon, coffee/tea set, trezor (poplatek), žehličku a žehlící prkno, pracovní desk, balkón nebo terasu.

Stravování

Snídaně formou bohatého bufetu.

Názor CK

Moderní hotel s velkou vybaveností, vysokou kvalitou služeb, pestrou škálou gastro zařízení a s důrazem i na rodiny s dětmi Vám poskytne vše, co si lze přát ke strávení spokojené dovolené. Výhodou je i poloha hotelu, která skýtá jak nádherné výhledy na moře, tak i snadnou dostupnost zajímavých míst lokality.

Základní cena zahrnuje

ubytování na 7/10/11/14 nocí se snídaní, leteckou dopravu Praha - Malta - Praha, letištní a bezbečnostní taxy, transfery letiště - hotel - letiště, asistenci místní CK.

Základní cena nezahrnuje

případné navýšení palivového příplatku. S účinností od 1. 6. 2016 je na všech maltských ostrovech (Malta, Gozo, Comino) zavedena tzv. ekologická daň, kterou hradí osoby ve věku od 18 let ubytované v místních ubytovacích zařízeních všech typů (vč. hostitelských rodin). Poplatek vybírají přímo ubytovatelé v místě pobytu, a to ve výši 0,5 EUR/osoba/noc, max. 5 EUR/osoba/pobyt. Osoby mladší 18 let jsou od tohoto poplatku osvobozeny.

Informace o zájezdu

Pořadatel: INEX-cestovní kancelář s.r.o., IČ 26392763.
Název hotelu dle pořadatele: Marina Hotel at Corinthia Beach Resort ****
Lokalita dle pořadatele: Malta, Saint Julians
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Marina Hotel at The Corinthia Beach Resort ****
Typ pláže: betonová plata
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 611 058
dnes 8–19 h

Malta

Oblast Středozemního moře byla vždy místem bohatých dějinných událostí. Jedním z míst, kde se střetávaly různé kultury, bylo i Maltské souostroví. Historicky souostroví vzniklo vyvýšením pevninských desek, proto na mnohých skalních útvarech je zaznamenána hladina moře během celé historie. Malta, Comino i Gozo leží velmi blízko italské Sardínie. Od severní Afriky je dělí 250 km. Barva moře, které omývá břehy ostrovů, je tmavě modrá, místy přechází do tyrkysové nebo světlemodré barvy. Skalnaté pobřeží skrývá podmořský bohatý život, který díky čistotě moře je patrný pouhým okem. Malta je ideálním cílem dovolené pro kombinaci lenošení na pláži a poznávání zdejších památek. Vzhledem k původu ostrova nenalezneme zde mnoho písečných pláží. K nejkrásnějším plážím patří pláže v zálivu Mellieha Bay a Golden Beach. Mírné středozemské podnebí umožňuje turistům trávit slunnou dovolenou od dubna do konce října.

Malta - zavedení ekologické daně

S účinností od 1. 6. 2016 je na všech maltských ostrovech (Malta, Gozo, Comino) zavedena tzv. ekologická daň a to ve výši 0,5 EUR / osoba a noc, maximálně však 5 EUR / osoba a pobyt.

Ekologickou daň budou hradit osoby ve věku od 18 let. Poplatek budou vybírat přímo ubytovatelé v místě pobytu.

Malta - více informací

Nezávazná objednávka

Marina Hotel at Corinthia Beach Resort
    Malta, Saint Julian's

Cena
39 439 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 611 058

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
39 439 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj
0
20 800 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
936 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
576 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
810 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 390 Kč