Hotel Curacao Marriott Beach Resort

  Nizozemí, Curacao, Willemstad

Curacao Marriott Beach Resort

    Nizozemí, Curacao, Willemstad
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody nabídky
  • luxusní hotel řetězce Marriott
  • vhodný pro náročné klienty
  • 3 km od Blue Bay Golf
Letovisko

Curacao

Umístění

Resort leží na jižním pobřeží nedaleko hlavního města Willemstad. Mezinárodní letiště je vzdálené 15 min jízdy.

Pláž

Bílá písečná pláž přímo u hotelu.

Hotel

Vstupní hala, recepce, 328 pokojů, 3 restaurace, bary, 2 bazény, prádelna, směnárna a konferenční prostory.

Pokoje

Standardní pokoj s manželskou postelí nebo 2 oddělenými lůžky má koupelnu (vana/sprcha, WC, vysoušeč vlasů) a balkon s posezením. Pokoj je vybaven klimatizací, TV, lednicí, trezorem (za poplatek), WiFi (za poplatek). Maximální obsazenost pokoje jsou 4 dospělé osoby.
Za příplatek pokoj s výhledem na moře.

Stravování

Snídaně formou bufetu. Polopenze za příplatek.

Rekreace

Spa, fitness, vodní sporty (šnorchlování, kajaky, potápění, rybaření) a dětský klub.

Výhody nabídky

Jste-li vyznavači aktivní dovolené, pak je pro vás ideální zajet si na potápěčský či šnorchlovací výlet na Klein Curaçao. Podmořský svět, který zde objevíte, vás doslova ohromí. Ne nadarmo je oblast kolem Curaçaa označována jako jedna z nejlepších potápěčských destinací v Karibiku. Široká rozmanitost zdejšího podmořského světa, korálové útesy, neskutečné množství ryb a potopené vraky z dob pirátských nájezdů vás nepřestanou fascinovat. Není však nutné potápět se do hlubin, stačí nasadit šnorchl a pozorovat barevný podmořský život třeba na pláži Grote Knip.
V národním parku Christoffel na severu ostrova zase můžete po jedné z osmi vyznačených stezek vystoupat na nejvyšší bod ostrova Mount Christoffel s úžasným výhledem na celý severní cíp tohoto exotického ráje. V Shete Boka parku na deseti plážích kladou svá vajíčka tři druhy mořských želv. Milovníci těchto úžasných živočichů si s nimi mohou pod dohledem instruktora i zaplavat.
Zajímá-li vás historie, pak si nemůžete nechat ujít návštěvu některé z osmi pevností, které zde postavili Holanďané, když poprvé v roce 1634 připluli na ostrov. V hlavním městě Willemstad, jehož historické centrum je zapsáno na seznamu dědictví UNESCO, budete okouzleni typickou holandskou architekturou a karibskou barevností, díky níž je nazýván jedním z nejbarevnějších měst světa.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Curacao Marriott Beach Resort ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 165 698
dnes 8–19 h

Lokalita