Maxholidays Hotels & Resorts Mare Belek

  Turecko, Belek

SIRENE BELEK HOTEL

    Turecko, Belek, Turecká riviéra
Tento hotel není aktuálně v nabídce

SIRENE BELEK HOTEL– 5* - BELEK
POLOHA: Hotel se nachází v regionu Belek, 25 km od letiště Antalya a 40 km od centra města Antalya.
UBYTOVÁNÍ: Hotel nabízí celkem 426 pokojů v hlavní budově Palace a ve vedlejších vilkách.
Hlavní budova Palace:
Standardní Junior Suity (47m2, jedna ložnice s jedním dvoulůžkem + pohovka, jedna koupelna, maximální obsazenost 2+1 osoba)
Palace Duplex (80m2, v prvním i ve druhém patře dvoulůžko, dvě koupelny, maximální obsazenost 2+2 osoby)
Suity s terasou (96m2, jedna ložnice, jeden obývací pokoj, dvě koupelny, velká terasa s výhledem na moře, maximální obsazenost 3 osoby)
Vila:
Superior Deluxe pokoje (60m2, dvě ložnice, posezení, jedna koupelna, maximální obsazenost 2+2 osoby)
Rohový pokoj (47m2, jedna ložnice, jedna koupelna, maximální obsazenost 3 osoby)
Lale Suity (80m2, dvoupatrové, dvě ložnice, dvě koupelny, maximální obsazenost 4 osoby + 1 dítě)
Garden Suity (120m2, dvě ložnice, jeden obývací pokoj, dvě koupelny, maximální obsazenost 4 osoby + 1 dítě)
Pasha Suity (150m2, dvoupatrové, tři ložnice, jeden obývací pokoj, tři koupelny, maximální obsazenost 6+1 osoba)
Všechny pokoje mají vlastní koupelnu s vanou, sprchou, vysoušeč vlasů, klimatizaci, telefon, satelitní TV s hudebními programy, minibar (nealkoholické nápoje, voda a pivo se doplňuje denně), trezor, koberec v hlavní budově a laminátovou podlahu ve vilách, balkon nebo terasu. Wi-Fi připojení k internetu (nižší rychlost) je ve veřejných prostorách zdarma.
STRAVOVÁNÍ: Ultra all inclusive formou bufetu - snídaně, pozdní snídaně (brunch), občerstvení během dne, odpolední svačina, večeře, půlnoční občerstvení, všechny místní a standardní importované alkoholické a nealkoholické nápoje, zmrzlina během hlavních jídel. Alkoholické nápoje se nepodávají po 02:00 hodd.
Nezahrnuje: prémiové importované nápoje, speciální vína, čerstvé ovocné šťávy, balenou zmrzlinu, restauraci A'la Carte (nutná rezervace předem a vstup povolen dětem od 12 let), energetické nápoje, vodní dýmky, popcorn a cukrovou vatu.
VYBAVENÍ: Hlavní restaurace, snack bar, Turk Café, bar u bazénu a na pláži, Disco bar, restaurace A'la Carte: Mermaid - rybí restaurace, Dragon - východní kuchyně, Sini - turecká kuchyně, Limone - italská restaurace.
Za příplatek: služby lékaře, hlídání dětí, prádelna a čistírna, kadeřnictví, nákupní centrum, telefon, fax, internetový koutek, počítačové hry, pronájem auta, vysokorychlostní internet.
PLÁŽ: Soukromá hotelová pláž, písečná, s lehátky, slunečníky, plážovými osuškami zdarma. Soukromá lehátka s nebesy jsou za příplatek a je nutné je rezervovat předem.
SPORT A ZÁBAVA: Venkovní a kryté bazény, bazény s tobogány, dětské bazény, fitness centrum, turecká lázeň, sauna, tenisové kurty, plážový volejbal, basketbal.
Za příplatek: olympijský bazén a krytý olympijský bazén, vodní sporty, večerní osvětlení tenisových kurtů, sportovní vybavení, kulečník, golf a golfové vybavení, SPA & Wellness centrum, profesionální fotbalové hřiště.
Během dne i večer se konají zábavné programy a různé soutěže pro dospělé i děti. Mini klub připravuje speciální programy dětem od 0 do 12 let.
V roce 2015 proběhla v hotelu rekonstrukce.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 341 228
dnes 8–19 h

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací