Hotel Melia Braco Village

  Jamajka, Cornwall, Rio Bueno

Meliá Braco Village

    Jamajka, Surrey, Runaway Bay
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hotel nabízí hostům celkem 226 pokojů. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Do jednotlivých pater lze vyjet výtahem. V objektu je hotelový sejf a směnárna. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. V objektu se nachází restaurace a bar. Je tady obchod se suvenýry a další obchody. Je tady také hezká zahrada. Je zde dětská herna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Dále je možné využít vícejazyčný personál, službu hlídání dětí, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví.

Ubytování

V pokojích je klimatizace, ventilátor, obývací část, kuchyň a koupelna. K standardnímu zařízení většiny pokojů patří balkón. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje mají dvoulůžkovou postel, kingsize manželskou postel nebo rozkládací pohovku. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Také je zde sejf a minibar. Hosté mohou použít ledničku, mini ledničku a varnou konvici/kávovar. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize, rádio, CD přehrávač, budík a WiFi. Pro hosty je na pokoji připravena domácí obuv. V koupelnách je sprchový kout a vana. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů a župan. V hotelu jsou nekuřácké pokoje.

Sport/aktivity

Objekt má bazén a venkovní bazén. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. V objektu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například tenis, plážový volejbal, basketbal a golf. Milovníci vodních sportů mají na výběr mnoho aktivit, je zde například vodní lyžování, windsurfing, jízda na šlapadlech, jízda na kánoi, plachtění, jízda na katamaránu, jízda na kajaku, šnorchlování, potápění a aqua fitness. Hosté mohou sportovat i uvnitř hotelu, je tady fitness studio, stolní tenis, kulečník, jóga a aerobik. V objektu je wellness zóna, ve které je spa, sauna, parní lázeň, kosmetický salon, masáže a omlazující procedury. V nabídce je animační program, diskotéka, miniklub a noční klub.

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Objekt nabízí také drobné občerstvení. Během cooking show připravují špičkoví kuchaři přímo před hosty nejrůznější speciality. Nápoje jsou pro hosty v ceně. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa a MasterCard.

Upozornění

Cena zájezdu nemusí zahrnovat další možné poplatky hrazené na místě. Upozorňujeme, že v některých případech se může jednat o značně vysoké částky. Ověřte si tuto informaci u prodejce zájezdu.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 183 173
dnes 8–19 h

Jamajka

Kryštof Kolumbus objevil Jamajku během své druhé objevné plavby do Ameriky v roce 1494. Uviděl vysoké hory a množství řek, a proto pojmenoval tento ostrov Hayamaca, kraj lesů a vod. Jamajka má bohatou historii protkanou životem a památkami několika kultur. Od roku 1655 byla pod nadvládou Angličanů po celých 300 let. Nádhera jamajské přírody umocněná exotickým prostředím karibské oblasti přitahuje návštěvníky z celého světa už desítky let. Hory, vodopády, zelené louky a lesy neopakovatelné krásy, pláže zlatavé barvy, nádherný bílý písek, křišťálová voda, nezapomenutelné západy slunce, to vše je Jamajka. Vítr ze severovýchodu a podvečerní vánky udržují stále příjemnou teplotu na pobřeží. Jamajka nabízí kromě odpočinku na bílých plážích také toulky po plantážích, rybaření a plachtění, golf, potápění, rafting a koupání v minerálních pramenech. Život na Jamajce se nese v rytmu reggae, které proslavil Bob Marley.

Jamajka - více informací