Hotel Melia Grand Hermitage

  Bulharsko, Zlaté písky

5/5

Meliá Grand Hermitage Alexandria Club

    Bulharsko, Zlaté písky
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Animace

Karcoolčin dětský klub v češtině a animační programy organizované ve spolupráci hotelových a našich českých animátorů
Také v hotelu Meliá Grand Hermitage CK Club Vás v létě 2024 přivítají naši animátoři a ve spolupráci s bulharskými kolegy pro Vás přichystají bohatý program. Čeká Vás spousta zábavy, oblíbené aktivity a trocha pohybu při nenáročném sportu. Samozřejmostí v našich klubových hotelech je Karcoolčin dětský klub, kde budou moci Vaše dítka zažít nespoutanou legraci. Každý den pro ně bude připraveno nové dobrodružství a o nezapomenutelné zážitky je tak postaráno. Večer se můžete rozvlnit v rytmu dětské diskotéky. Celodenní zábavu zakončíme večerním představením v podání animátorů či místních umělců.
Animační sezona: 10. 6. - 6. 9. 2024
V uvedeném termínu působí v hotelu naši čeští animátoři. Mezinárodní tým v hotelu zpravidla působí po většinu sezony, tj. i v termínech před příjezdem a po odjezdu našich animátorů.
Uvedený termín animací je orientační a může se změnit. Animační programy mohou být omezeny či může dojít k jejich dočasnému zrušení. Na začátku a na konci uvedené animační sezony může být snížen počet přítomných českých animátorů, mohou být v češtině organizovány především aktivity dětského klubu či mohou být pořádány přednostně aktivity v čistě mezinárodním pojetí. Na úplném začátku a konci celé sezony mohou být i mezinárodní animační programy omezeny a nemusí být pořádána večerní představení.

Doporučení

Největšími lákadly hotelu Melia Grand Hermitage CK Club jsou komfortní ubytování, kvalitní služby, all inclusive, skvělá poloha u písčité pláže a bohaté zázemí zahrnující kromě bazénů, skluzavek a tobogánů, třeba i vlastní lanové centrum. Chybět nebudou ani naši čeští animátoři, kteří Vaše děti zabaví v českém Karcoolčině dětském klubu a program plný zábavy připraví ve spolupráci s mezinárodním hotelovým týmem i pro teenagery a dospělé. Ve speciálním VIP programu The Level hotel nabízí komfortnější ubytování a velký výběr doplňkových služeb.

GPS

43.290149,28.043448

Pláž

Prostorná písčitá pláž dlouhá několik kilometrů se nachází cca 150 m od hotelu. SLUNEČNÍK A DVĚ LEHÁTKA (na pokoj) NA PLÁŽI ZDARMA (jejich počet je omezen prostorem, který má hotel k dispozici), slunečníky a lehátka mimo vyhrazený prostor hotelu za poplatek. Na pláži a v blízkém okolí najdete školy vodních sportů (windsurfingu, kiteboardingu apod.), stánky s občerstvením, bary, kavárny a restaurace. Na vodě si můžete zalyžovat, zajezdit si na vodním banánu či na prkně taženém člunem (wakeboarding), pronajmout si vodní šlapadlo, vodní skútr, windsurfing atd. - vše za poplatek.

Vzdálenost od pláže (cca)

cca 150 m

Vzdálenost od pláže (m)

150

Poloha

Hotel se nachází v centrální části letoviska Zlaté Písky. Je vzdálen cca 150 m od pláže a obklopen zelení.

Štítky

Aquapark || Lanový park || Animace v češtině 10.6.-6.9. Dětský klub v češtině 10.6.-6.9. || Písčitá pláž cca 150 m || Slunečníky a lehátka na pláži zdarma || Velká zahrada || Komfortní ubytování || Skvělý servis || Bohatý výběr služeb || Program The Level || Pro náročné

Stravování

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně v době od 07:30 do 10:00 h, obědy v době od 12:30 do 14:30 h, večeře v době od 18:00 do 21:00 h), pozdní snídani v době od 10:00 do 11:00 h, odpolední občerstvení (pizza) v době od 12:00 do 17:00 h v italské restauraci, americké občerstvení v době od 12:00 do 17:00 h, občerstvení (paella) v době od 12:00 do 15:00 h, občerstvení (panini) v době od 11:00 do 17:00 h, zákusky v době od 15:30 do 17:30 h, zmrzlinu v době od 10:30 do 12:30 h a od 14:30 do 17:00 h, tematické večeře, večeře v italské nebo americké restauraci (místa nutno předem objednat), neomezenou konzumaci vybraných místních alkoholických, nealkoholických a teplých nápojů v lobby baru od 07:30 do 24:00 h, ve stage baru od 20:00 do 23:00 h a v baru u bazénu od 10:00 do 23:00 h, neomezenou konzumaci vybraných místních nealkoholických nápojů a piva v baru na pláži. Uvedené časy jsou orientační. Při vstupu do restaurace večeři je vyžadováno vhodné oblečení (ne šortky nebo plážové oblečení). Služby all inclusive (v rámci programu The Level) zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně v době od 07:30 do 10:00 h v hlavní restauraci Hermitage a od 7:30 do 11:00 h v restauraci The Level, obědy v době od 12:30 do 14:30 h v hlavní restauraci Hermitage a v restauraci The Level, večeře v době od 18:00 do 21:00 h v hlavní restauraci Hermitage a v restauraci The Level), pozdní snídani v době od 10:00 do 11:00 h, občerstvení (pizza) v době od 12:00 do 17:00 v itálské restauraci, americké občerstvení v době od 12:00 do 17:00 h, občerstvení (paella) v době od 12:00 do 15:00 h, občerstvení (panini) v době od 11:00 do 17:00 h, zákusky v době od 15:30 do 17:30 h, zmrzlinu v době od 10:30 do 12:30 h a od 14:30 do 17:00 h, večeře v italské nebo americké restauraci (místa nutno předem objednat), neomezenou konzumaci vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů v lobby baru od 07:30 do 24:00 h, ve stage baru od 20:00 do 23:00 h, v baru u bazénu od 10:00 do 23:00 h, neomezenou konzumaci vybraných místních nealkoholických nápojů a piva v baru na pláži, neomezenou konzumaci vybraných importovaných likérů a nealkoholických nápojů v době od 14:30 do 17:00 h v baru Level Lounge, neomezenou konzumaci vybraných nealkoholických a teplých (káva, čaj) nápojů v době od 16:00 do 17:00 h v baru Level Lounge, minibar na pokoji – stolní voda, vybrané nealkoholické nápoje a chips zdarma, alkoholické nápoje, džus, čokoláda – za poplatek dle ceníku. Uvedené časy jsou orientační. Při vstupu do restaurace na večeři je vyžadováno vhodné oblečení (ne šortky nebo plážové oblečení).

Ubytování

Pokoje s balkonem (pokoje s bočním nebo přímým výhledem na moře za příplatek) a sociálním zařízením (sprcha a vana, WC, fén) jsou velmi prostorné, komfortní a klimatizovány (klimatizace zdarma). Jsou vybaveny TV/SAT, Wi-Fi (zdarma), telefonem, minibarem (za poplatek) a trezorem (zdarma). Možnost dvou přistýlek. Maximální obsazenost tři dospělí nebo dva dospělí a dvě děti. V hotelu jsou k dispozici (za příplatek a na vyžádání, podrobnější informace a ceny v CK) i pokoje Level s balkonem (některé s přímým výhledem na moře) a sociálním zařízením (sprcha a vana, WC, fén) jsou velmi prostorné, komfortní a klimatizovány (klimatizace zdarma). Jsou vybaveny TV/SAT, Wi-Fi (zdarma), telefonem, minibarem (stolní voda, vybrané nealkoholické nápoje a chips zdarma, alkoholické nápoje, džus, čokoláda – za poplatek dle ceníku), trezorem (zdarma) a setem pro přípravu čaje a kávy. Možnost dvou přistýlek. Maximální obsazenost tři dospělí nebo dva dospělí a dvě děti.

Vybavení

Vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace s terasou, italská restaurace Al Dente, americká restaurace, kavárna, Café Roma (lobby bar), stage bar, bar na pláži, španělský bar, bar u bazénu, venkovní bazén se skluzavkou, dětský bazén, krytý bazén s minerální vodou, aquapark pouze pro hotelové hosty (v provozu od 10:00 do 13:00 h a od 14:00 do 17:00 h), lanový park, dětské hřiště, dětský klub v češtině, mezinárodní animační programy pro děti a dospělé (i v češtině), sportovní animační programy pro děti, konferenční centrum, business centrum, obchody. Možnost využití platebních karet v hotelu (Visa, MasterCard). VIP program The Level svým hostům navíc nabízí recepci The Level (v provozu 12 hodin) a concierge, restauraci The Level s terasou, bar Level Lounge s terasou a přímým výhledem na moře, venkovní bazén The Level a dětský bazén The Level.
Zdarma: Wi-Fi ve společných prostorách, slunečníky, lehátka a osušky u bazénu, fitness, aquapark, lanový park, sauna a pára v YHI SPA centru (pouze pro hosty využívající program The Level), stolní tenis, biliár, volejbalové hřiště, lukostřelecké hřiště, šipky, šachy.
Za poplatek: YHI SPA centrum, kadeřnictví, čistírna, parkoviště, pokojový servis. YHI Spa centrum se nachází v tropické zahradě, navržené v asijském stylu. Luxusní centrum nabízí vysoce profesionální služby, používá produkty vyrobené výhradně pro tuto exkluzivní světově proslulou lázeňskou síť. YHI SPA centrum je vybaveno finskou saunou a parní lázní a poskytuje celou řadu kosmetických procedur pro ošetření obličeje a těla, masáže, relaxační programy, včetně relaxační aromaterapie a terapeutické reflexologie. Ošetření YHI Spa reflektuje tradici jihovýchodní Asie a Japonska. Poslední novinkou je mini YHI SPA pro děti (mini masáže aromatické a relaxační, procedury pro obličej a tělo s čokoládou a banánem, pedikúra a manikúra, dočasné tetování).

Název

Meliá Grand Hermitage CK Club

Základní cena zahrnuje

V ceně zájezdu je zahrnuto:
  • letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
  • transfery do pobytového místa a zpět
  • ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
  • česky/slovensky mluvící delegát
  • pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

Základní cena nezahrnuje

Nepovinné příplatky:
  • volitelné doplňkové služby

Informace o zájezdu

Pořadatel: ALEXANDRIA a.s., IČ 25661507.
Název hotelu dle pořadatele: Meliá Grand Hermitage Alexandria Club *****
Lokalita dle pořadatele: Zlaté písky, Zlaté písky
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Melia Grand Hermitage *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 100 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 585 425
dnes 8–19 h

Hodnocení

6. nejlepší hotel v destinaci Zlaté písky

5/ 5 1 recenzí

Markéta červen 2019 Kvalitní hotel. Velice kvalitní hotel s profesionálním servisem, ovšem maličké chybičky se najdou. Hotel je starší a například náš sprchový kout ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací

Nezávazná objednávka

Meliá Grand Hermitage Alexandria Club
    Bulharsko, Zlaté písky

Cena
16 990 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 585 425

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
0
16 990 Kč
dospělá osoba na pevném lůžku (při využití akční ceny za dítě)
0
23 890 Kč
dospělá osoba na přistýlce
0
16 990 Kč
1. dítě 2-13 let na přistýlce
0
5 990 Kč
2. dítě 2-13 let na přistýlce
0
13 990 Kč
dítě 2-13 let na pevném lůžku
0
16 990 Kč
1. dítě 0-2 na přistýlce (akční cena)
0
0 Kč
1. dítě do 2 let bez nároku na lůžko
0
0 Kč
2. dítě do 2 let bez nároku na lůžko
0
0 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj s bočním výhledem na moře - osoba
0
11 490 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
440 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
272 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč