Apartmánový Dům Mentil

Rakousko, Korutany, Flattach

Apartmánový dům Mentil

  Rakousko, Korutany, Mölltal
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Nepřehlédněte

ZDARMA uschování lyží na ledovci!

Skipas

Lyžařská permanentka není zahrnuta v ceně pobytu a klienti si ji kupují sami na místě. Informace a veřejné ceny najdete u popisu střediska.

Místo pobytu a poloha

Flattach (700 m) - obec na úpatí nejjižněji položené ledovcové lyžařské oblasti Rakouska - Mölltalského ledovce. Od údolní stanice metra zhruba 8 km, z místa je pravidelná skibusová doprava. Dům leží v místní části Kleindorf, nedaleko odbočky na ledovec (6 km), zastávka skibusu 50 m od domu. V hotelu vedle apartmánového domu možnost využití wellness (za poplatek), do vzdálenosti 100 m bankomat, sportovní obchod s půjčovnou lyží a obchod s potravinami. V okolí spousta restaurací, vybrat si lze mezi místní, italskou, mexickou i asijskou kuchyní.

Ubytovaní a vybavení

Apartmány jsou kompletně vytápěny podlahovým a nástěnným topením. K dispozici lyžárna, vysoušeč bot a internetové připojení zdarma.APARTMÁN STOCKHOLM (115 m2) pro 4-10 osob:velký apartmán až pro 10 osob se dvěma třílůžkovými ložnicemi, 1x koupelna se sprchou/WC a 1x koupelna se sprchou/vanou/WC/bidetem. Obývací pokoj se dvěma rozkládacími gauči na 4lůžka, vybavená kuchyň s jídelním koutem kuchyňskou linkou s myčkou, mikrovlnkou, lednicí s mrazákem, elektrickým sporákem s troubou, balkón. APARTMÁN GOTLAND (75 m2) pro 2-6 osob:velký apartmán až pro 6 osob, 1x ložnice s dvoulůžkem, galerie se 2 samostatnými lůžky, obývací kuchyně s rozkládacím gaučem na 2 lůžko, jídelním koutem a vybavená kuchyňská linka (myčka nádobí, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, elektrická trouba a trouba), koupelna se sprchou/WC.APARTMÁN MALMÖ (50 m2) pro 2-4 osoby:apartmán až pro 4 osoby, 1x ložnice s dvoulůžkem, obývací kuchyně s rozkládacím gaučem na 2 lůžko, jídelním koutem a vybavená kuchyňská linka (myčka nádobí, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, elektrický sporák), koupelna se sprchou/WC.APARTMÁN YSTAD (40 m2) pro 2-4 osoby:apartmán až pro 4 osoby, 1x ložnice s dvoulůžkem, obývací kuchyně s rozkládacím gaučem na 2 lůžko, jídelním koutem a vybavená kuchyňská linka (myčka nádobí, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, elektrický sporák), koupelna se sprchou/WC.  

Popis stravovaní

Vlastní s možností vaření ve vybavené kuchyňce.

Doprava

Vlastní

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Apartmánový Dům Mentil

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 664 334
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-apartmanovy-dum-mentil-korutany-rakousko-z1664334/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací