Michell Hotel & Spa

  Turecko, Alanya, Kestel

HOTEL MICHELL

    Turecko, Alanya, Turecká riviéra, Kestel
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Obecný popis & Poloha

Hotel s příjemnou rodinnou atmosférou se nachází cca 5 km od centra oblíbeného letoviska Alanya, v těsné blízkosti od písčito-oblázkové pláže. Rozléhá se na ploše 5000 m2, disponuje celkovou kapacitou 200 pokojů a otevřen byl v roce 2018. Nachází cca 130 km od mezinárodního letiště v Antalyi a cca 5 km východně od centra Alanye. Nákupní možnosti a zábavu mají hosté v blízkosti hotelu (restaurace, bary, obchůdky) nebo přímo v centru Alanye, které je pohodlně dostupné místní autobusovou dopravu tzv. dolmušemi. V Alanyi doporučujeme návštěvu hradu či jeskyní. Je vhodný pro klienty, vyhledávající nejen rušný prázdninový život, ale i klidné a útulné ubytování mimo samotné centrum letoviska.

Vybavení hotelu

Vstupní hala s 24 hodinovou recepcí, směnárna, Wi-Fi připojení na recepci zdarma, hlavní restaurace, 2 ala carte restaurace (mezinárodní kuchyně - 1 x za pobyt zdarma, turecká na pláži - za poplatek), lobby bar, bar u bazénu, bar na pláži, 2 venkovní bazény (lehátka a slunečníky zdarma), sauna, fitness, relaxační místnost, stolní tenis, šipky, minigolf, tenisový kurt (pronájem raket a osvětlení za poplatek), soft animační programy.

Vybavení pokoje

Klientům je k dispozici ubytování v příjemně zařízených pokojích economy. Pokoje s označením economy a možností jedné přistýlky (pouze dosp.os) jsou vybaveny individuální klimatizací, vlastním sociálním zařízením, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, fénem, telefonem, SAT/TV, trezorem, minibarem (nealkoholické nápoje), Wi-Fi připojením a balkonem. Za příplatek jsou k dispozici standardní pokoje nebo pokoje s výhledem na moře.

Stravování

ULTRA ALL INCLUSIVE

Poznámka

Hotel akceptuje pouze osoby starší věku 18 let.

Služby za poplatek

Masáže, turecké lázně, lékař, prádelna, žehlení, služby fotografa, minimarket, obchod se suvenýry, vodní sporty na pláži.

Pláž & plážový servis

Písčito-oblázková pláž se nachází cca 400 m od hotelu. Přístupná je přes místní komunikací nebo lze zdarma využít hotelový shuttle bus. Lehátka, slunečníky, matrace a plážové osušky jsou k dispozici zdarma (výměna osušek za poplatek). Na pláži se rovněž nachází v rámci programu ultra all inclusive plážová restaurace (ve večerních hodinách lze využít jako tureckou restauraci ala carte).

Základní cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu do Antalye a zpět dle vybraného odletového místa- Váhu odbavovaného zavazadla 20kg/os.- Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva- Transfer letiště - hotel - letiště- Ubytování na vybraný počet nocí v uvedeném hotelu s uvedenou stravou- Služby česky hovořícího delegáta- Pojištění proti úpadku CK

Základní cena nezahrnuje

  • Komplexní cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu- Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta)

Informace o zájezdu

Pořadatel: FlyDovolená s.r.o., IČ 07869819.
Název hotelu dle pořadatele: HOTEL MICHELL *****
Lokalita dle pořadatele: Alanya, Alanya
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Michell Hotel & Spa *****
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 400 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 593 247
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-michell-alanya-turecko-z2593247/1717584528/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací

Nezávazná objednávka

HOTEL MICHELL
    Turecko, Alanya, Turecká riviéra, Kestel

Cena
19 980 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 593 247

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
19 980 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
552 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
352 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč