Hotel Barceló Mussanah Resort

  Omán, Maskat [Muscat], Mussanah [Al Masnaah]

3/5

Hotel Barceló Mussanah Resort

    Omán, Maskat [Muscat], Mussanah [Al Masnaah]
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Výhody nabídky
  • hotel přímo u písčité pláže
  • All inclusive
  • nově otevřený waterpark pro děti
  • exkluzivně lze k pobytu dokoupit přenocování v poušti
  • možnost lodního výletu přímo z hotelu na souostoví Al-Dimanijat
  • pouze v CK
  • moderní hotel s kvalitními službami
  • zvýhodněná cena dítěte do 12 let
Letovisko

Muscat

Umístění

Resort se nachází přímo u písčité pláže v regionu Jižní Batinah u Ománského zálivu. Letiště je vzdálené cca 1 hodinu, samotný Muscat je vzdálený cca 1 hodinu a půl. Je ideálním výchozím bodem k objevování nejlépe střežených tajemství Středního východu.

Pláž

Soukromá dlouhá písečná pláž u hotelu. Lehátka, osušky a slunečníky zdarma. Bar v rámci all inclusive u bazénu nedaleko pláže.
Plážové altánky za poplatek.

Hotel

Resort se skládá ze 3 budov, Vstupní hala s recepcí (24h), hlavní restaurace Mydan s terasou, kde se podávají snídaně, obědy i večeře.), kavárna (za poplatek), Deck bar (12:00-23:00), bar u bazénu (12:00-23:00), sisha bar (za poplatek), konferenční místnost. Hotel Barceló Mussanah Resort disponuje 4 bazény s výhledem na Ománský záliv a jedním dětským bazénem. Osušky, lehátka i slunečníky jsou u bazénu zdarma. Resort je obklopen krásnou zahradou a palmami. Celý komplex, včetně pláže má bezplatné Wi-Fi připojení.
Resort je přizpůsobený a vhodný i pro osoby s pohybovým omezením.
Nový waterpark se zábavními prvky pro děti.

Pokoje

V základní ceně jsou nabízené pokoje typu Deluxe s možností až 2 přistýlek, o rozloze 31 m2 s výhledem do okolí a na pohoří Hajar. Pokoje jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna/WC, vysoušeč vlasů), klimatizací, SAT/TV, WiFi, telefonem, minibarem (za poplatek), setem na přípravu kávy/čaje, trezorem a balkonem.
Za příplatek pokoje Superior s výhledem na moře. Dále pak na vyžádání a za příplatek možnost rodinných pokojů s výhledem na moře se 2 místnostmi (obývací část + ložnice), pokoje Executive Suite (výhled na moře) a Junior Suite (výhled do okolí) - oba typy suit mají 2 místnosti (obytná část + ložnice) a pokoje Duplex pro 4-6 osob, které mají obytnou část + 2 ložnice v patře. Na vyžádání je možné zajistit pokoj přizpůsobený pro osoby s pohybovým omezením (kategorie Deluxe a Superior). Pokoje jsou umístěné ve dvou budovách, v hlavní budově většinou základní typy pokojů, v druhé budově pokoje vyšších kategorií.
Exkluzivně lze za příplatek zahrnout do pobytu nezapomenutelné přenocování v poušti. Přespat v poušti je zážitek na celý život. Wahibská poušť vypadá jako z pohádky, všude kolem Vás budou jen nekonečné duny a hedvábný písek.
Co vás čeká:
Sobota 6:30-7:00 snídaně na hotelu Barceló Mussanah Resort 7:15 vyzvednutí obědových balíčků a odjezd z hotelu 10:45 návštěva Wadi Badi Khalid, doporučujeme vzít si boty do vody 13:30 odjezd do pouštního kempu 14:30 ubytování v kempu 16:00 sledování západu slunce v dunách 19:00-21:00 večeře formou bufetu. Poslech živé autentické ománské hudby, pozorování noční oblohy. Neděle 7:00-7:50 snídaně formou bufetu. Před snídaní možnost sledování východu slunce (za kempem na kopci). 8:00 odjezd do historické města – Nizwa – foto zastávka 13:00 přejezd do Al Hambra přibližně 400 let starého města – procházka městem 14:00 odjezd zpět na hotel Barceló Mussanah Resort 17:00 příjezd na hotel Barceló Mussanah Resort.
Ubytování v kempu je velmi pohodlné, stany jsou prostorné a díky vysokým stropům připomínají spíše bungalowy, lze se také ubytovat přímo v bungalovech, které jsou vybaveny stejně jako stany. Funguje zde klimatizace a v minibaru najdete studené pití, koupelny jsou zařízeny moderně. Kemp je velmi klidný, takže večer budete usínat za úplného ticha. Doprovázet vás bude anglicky hovořící průvodce. Tak vzhůru za dobrodružstvím!
*Garance nejnižší ceny přenocování v poušti podléhá podmínce naplnění kapacity 16 osob. Při nenaplnění kapacity vám delegátka na místě sdělí aktuální částku, dle počtu přihlášených klientů. Při nenaplnění kapacity 16 osob, lze stornovat výlet na místě zdarma.

Stravování

All inclusive zahrnuje snídaně (6:30-10:30), obědy (12:30-15:30), večeře (18:30-22:30) formou bufetu, svačinu (16:30-17:30), nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby v časech a místech určených hotelem.
Od soboty do čtvrtka se alkohol podává od 12:00 do 23:00. V pátek jsou alkoholické nápoje podávány od 14:00 do 23:00. Dle místních zákonů - od 21:00 hod. nemají děti přístup do baru u bazénu a jeho okolí.

Rekreace

Minigolf, 2 tenisové kurty, stolní tenis, jóga (ráno na pláži, ve večerních hodinách u přístavu), badminton, volejbal, dětský klub, water park.
Součástí resortu je i Zayna Spa and Health Fitness Club , který má 10 místností pro procedury (za poplatek) a personalizované služby jako jsou lázně, sauna (jen v části pro muže), pára, jacuzzi a posilovna (zdarma). Posilovna je otevřena 24/7.
Za poplatek jsou také možné lekce potápění a plachtění na otevřeném moři, paddleboard, jet ski, banana boat, zipline, vodní dýmka a mnoho dalšího.

Informace

Dle místních zákonů - od 21:00 hod. nemají děti přístup do baru u bazénu a jeho okolí.
*Garance nejnižší ceny přenocování v poušti podléhá podmínce naplnění kapacity 16 osob. Při nenaplnění kapacity vám delegátka na místě sdělí aktuální částku, dle počtu přihlášených klientů. Při nenaplnění kapacity 16 osob, lze stornovat výlet na místě zdarma.

Základní cena zahrnuje

  • leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků
  • transfery v cíli zájezdu
  • 7/14 noclehů
  • stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu
  • služby delegáta
  • pojištění dle zák. 159/99 Sb.

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Čedok a.s., IČ 60192755.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel Barceló Mussanah Resort ****+
Lokalita dle pořadatele: Omán vnitrozemí, Al Mudayq
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Barceló Mussanah Resort ****
Typ pláže: molo, písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 491 431
dnes 8–19 h

Hodnocení

5. nejlepší hotel v destinaci Maskat [Muscat]

3/ 5 9 recenzí

Ivan K., Chrudim leden 2024 Nad očekávání. Po skončení pobytu stále skoro maximální spokojenost, zejména ubytování a prostředí ! Pár nedostatků, či spíše paradoxů, se najde... celá recenze

Jiřina prosinec 2023 Fantastická dovolená. Pěkný hotel, všude čisto, výborná strava, milý personál Vynikající delegátka MONIKA ***, perfektní výlety. Nádherně prožité Vánoce... celá recenze

Helena únor 2023 Zejména zklamání z moře.... V hotelu jsme byli s CK xxx na týdenním pobytu. ani jednou jsme se nekoupali v moři. Bohužel, bylo právě období řas a s tím souvis... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Omán

Přijměte pozvání do sultanátu Omán s hlavním městem Muscat na východním cípu Arabského poloostrova. Omán je cestovatelským zážitkem – nabízí vynikající klima, bohatou kulturu a mnohé turistické cíle, bělostné písčité pláže a moderní služby. Po celé věky byl Omán pro cestovatele zcela nedostupnou zemí. Snad právě proto jsou zde ve velké míře zachovány typicky arabské prvky, které přes současnou moderní kulturu naleznete nejen v náboženství a architektuře, ale hlavně v denním životě zdejších obyvatel. Obrovské bohatství získané díky těžbě ropy, jejíž zásoby jsou však přece jen omezené, bylo investováno do nových hotelů a kvalitních turistických služeb, takže dnes vítá Omán cestovatele z celého světa.

Víza
• mohou turisté vyřídit elektronicky - přes webovou stránku https://evisa.rop.gov.om (pouze v angličtině)
• nebo po příletu do destinace

Omán - více informací

Nezávazná objednávka

Hotel Barceló Mussanah Resort
    Omán, Maskat [Muscat], Mussanah [Al Masnaah]

Cena
28 219 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 491 431

Zájezd

dospělá osoba
0
28 219 Kč
1. dítě 12-18 let
0
28 219 Kč
dítě do 2 let bez nároku na lůžko
0
990 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
1 144 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
704 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 090 Kč