Kemp Porat

  Chorvatsko, Pag, Povljana

4/5

Kemp Porat - BGW

    Chorvatsko, Chorvatské ostrovy, Pag, Povljana
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Info

check-in: 16.00 hod. / check-out: 09.00 hod.

Poloha

Kemp Porat se nachází v blízkosti oblázkové pláže. Vynikající zalesněnost celého areálu garantuje strávení pohodlné dovolené. Před kempem možnost posezení v baru Neptun s překrásným výhledem na otevřené moře. Dominantou baru je rybářská loď vylovená z hlubin Jadranu. V blízkosti kempu se nachází tenisové kurty se sport barem a jezírko s 'léčivým blátem'. Písčité pláže jsou ideální pro příjemné slunění u moře. Do centra Povljana se dostanete asi po 15 min. procházce, kde na Vás čekají obchůdky se suvenýry, restaurace a zmrzlinové stánky.

Vybavení

Recepce a informační služby, bungalovy jsou vybaveny mikrovlnou troubou. Sociální zařízení (WC, sprchy, umývárny s teplou i studenou vodou) je centrální. Pro příjemné osvěžení je možno využít i venkovních sprch hned v kempu, parkování za poplatek.

Ubytování

Kemp vám nabízí možnost ubytování ve 4-lůžkových bungalovech se 2 ložnicemi pro 2 osoby a v 6-lůžkových bungalovech se 2 ložnicemi pro 2 osoby + palandou pro 2 osoby (vhodná pro děti do 12 let). Bungalovy jsou vybaveny kuchyňským koutem  se základním vybavením pro vaření, lednice, zahradní nábytek. Bližší popis naleznete níže v popisu ubytovací jednotky.

Stravování

Vlastní nebo možnost dokoupení polopenze kontinentální -  rozšířená polopenze podávaná samoobslužně (snídaně, oběd - polévka s pečivem, večeře) a nápoj ke stravě zdarma. Doporučujeme také návštěvu místních restaurací.

Sport

V kempu půjčovna sportovních potřeb, před kempem hřiště, tenisový kurt (za poplatek). V místě fotbalové hřiště, petanque, cyklostezky, půjčovna vodních šlapadel a vodních skútrů. V městečku kavárny, restaurace s rybími specialitami, pizzerie, v hlavní sezóně chorvatská živá hudba. Pro děti: skákadla, prolézačky, pískoviště, dětské hřiště.

Pláž

Oblázkově-kamenitá: vzdálenost od kempu asi 150 m. Pozvolný vstup do moře. Písečná: vzdálenost od kempu asi 800 m, v sezóně nabízí bohaté sportovní vyžití, např. šlapadla a skútry. Pozvolný vstup do moře. Moře: asi 150 m od kempu.

Moře

asi 150 m od kempu.

Vzdálenost od centra (metry)

asi 1 000

Další informace

Možný pobyt s domácím mazlíčkem. VŘELE TAKÉ DOPORUČUJEME UBYTOVÁNÍ VE VELMI OBLÍBENÝCH PROSTORNÝCH STANECH A NOVÝCH MOBILHOMECH, KTERÉ KEMP PORAT TAKÉ NABÍZÍ! MÁTE-LI ZÁJEM, HLEDEJTE TUTO NABÍDKU POD WEBKÓDEM: 19HR0005 (Kemp Porat - stany) nebo 19HR0008 (Kemp Porat - mobilhomy).

BGW 4+2

Obsazenost 4 až 6 osob, dřevěný bungalov, dvě 2-lůžkové ložnice, palanda pro 2 osoby (vhodná pro děti do 12 let), denní místnost s kuch. koutem  (lednička 120-140 l s mrazícím boxem, vařič, kuchyňský stolek, osvětlení, nádoba na vodu), mikrovlnná trouba, terasa s plastovým nábytkem (stůl a židle). Sociální zařízení (WC, sprchy, umývárny s teplou i studenou vodou) je centrální.

BGW 4

Obsazenost 4 osoby, dřevěný bungalov, dvě 2-lůžkové ložnice, denní místnost s kuch. koutem (lednička 120-140 l s mrazícím boxem, vařič, kuchyňský stolek, osvětlení, nádoba na vodu), mikrovlnná trouba, venkovní plastový nábytek (stůl a židle). Sociální zařízení (WC, sprchy, umývárny s teplou i studenou vodou) je centrální.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Kemp Porat ***
Typ pláže: kamenitá, oblázková, písčitá
Vzdálenost od pláže: 200 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 433 282
dnes 8–19 h

Hodnocení

1. nejlepší hotel v destinaci Pag

4/ 5 40 recenzí

Sylva, Andrea, Laďka a Bibi srpen 2019 Nikdy více!. Většinou si usudek o dovolené uděláme samy, jsou dobré i špatné recenze, ale co jsme zažily my čtyři kamarádky letos na ovče, o to... celá recenze

Martin srpen 2019 Celkový dojem z kempu a koupání v Povljaně. Naprosté zklamání!!! ... celá recenze

Hemy červen 2019 Kemp Porat. krásný, čístý a klidný kemp ideální pro rodiny s dětmi... celá recenze

Chorvatsko

Nenechte si ujít

Historicky nejoblíbenější cíl českých turistů na pobřeží Jadranu má co nabídnout. Přírodní i kulturní poklady na dosah. Podívejte se s námi na ty nejzajímavější.

Istrie a Pula

Z Istrie se stala menší perla Středomoří. Koncentrace zážitků je vysoká, hlavně historických památek, koupání v moři a sem tam i na přírodní zajímavost narazíte. Centrem je historická Pula se slavným amfiteátrem. Z přírodních lákadel jsou atraktivní krápníkové jeskyně Baredine u obce Nova Vas a Národní park Brijuni nedaleko Puly.

Národní park Plitvická jezera

Kdo by neznal jezera a vodopády z Pokladu na Stříbrném jezeře. Plitvice jsou nejslavnější národní park Chorvatska. Tvoří je soustava 16 sladkovodních jezer, která jsou v délce 7 km navzájem propojena říčkami, vodopády a kaskádami. Zaujmou především svou tyrkysově modrou vodou. Vyjeďte si na loďce a prozkoumejte přírodní poklad Chorvatska.

Dubrovník

Starobylý Dubrovník je nejatraktivnější letovisko Chorvatska. Největším celosvětově uznávaným tahákem je systém opevnění a historické centrum. Staré město je neporušený obraz přístavu z přelomu 17. a 18. století. Starobylé kamenné domy, úzké uličky a schodiště mají půvab. Centrem veřejného života je náměstí Luža.

Národní park Kornati

Kornati se nachází ve střední části chorvatského Jadranu. Jedná se o kouzelné seskupení mnoha ostrovů. Jméno národní park dostal podle největšího z ostrovů Kornatu. V současné době má souostroví 89 různých ostrovů, ostrůvků a útesů. O kráse mnoha ostrovů a ostrůvků zasazených v moři nelze psát, ty je potřeba vidět naživo.

Trogir

Starobylé město ve Střední Dalmácii zapsané na seznamu UNESCO se jmenuje Trogir. Nejcennější je téměř neporušená stará historická část města kolem katedrály, která vznikala ve 13. až 15. století. Hlavní památka je románská katedrála sv. Vavřince (Sveti Lovre), trojlodní bazilika ze 13. století. Významný je přístav, ze kterého se pořádá mnoho výletů na moře a okolní ostrovy.

Národní park Krka

Krka je národní park v Chorvatsku pojmenovaný po stejnojmenné řece. Nachází se v centrální části Dalmácie, v Šibensko-kninské župě nedaleko města Šibenik. Národní park Krka je známý svými četnými vodopády a různobarevnými jezírky. Hlavní pozoruhodností národního parku jsou soustava vodních kaskád a rekordní počet živočišných a rostlinných druhů.

Poreč

Poreč patří mezi přístavní města Istrie s tisíciletou historií. Čisté Jaderské moře a borové lesy, které sahají až k mořskému břehu, dělají z Poreče ideální místo pro rodinnou dovolenou. Město je slavné pro vzácnou Eufraziovu bazaliku, která pochází ze 6. století a patří na seznam světového kulturního dědictví UNESCO.

Split

Split je druhé největší město Chorvatska, centrum Střední Dalmácie na pobřeží Jaderského moře. Ve Splitu najdete velké množství kulturních památek. Antický Diokleciánův palác se roku 1979 zařadil na seznam kulturního dědictví UNESCO. Nejzajímavější jsou staré klenby a chodby pod městem. Split využívá služby mezinárodního letiště 20 kilometrů na západ.

Chorvatsko - více informací