Hotel Mountain Residence Montana

  Itálie, Trentino - Alto Adige, Santa Maddalena / Sankt Magdalena

MOUNTAIN RESIDENCE MONTANA

    Itálie, Dolomiti Superski, Jižní Tyrolsko, Trentino - Alto Adige, Kronplatz / Plan de Corones, Santa Maddalena / Sankt Magdalena
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Ubytování

Jednoduše zařízené apartmány COMFORT, vždy s vybaveným kuchyňským koutem, kávovar, SPR+WC, TV, terasa nebo balkon. Nově zařízené apartmány PREMIUM, vždy s vybaveným kuchyňským koutem, kávovar, myčka, mikrovlnná trouba, SPR+WC, fén, TV, Wi-Fi (za jednorázový poplatek 5€), terasa nebo balkon. A2com - Comfort (max. 2 osoby) studio (jedna místnost) s dvojlůžkem, kuchyňský kout. B4com - Comfort (max. 4 osoby) ložnice se dvěma lůžky, denní místnost s kuchyňským koutem a rozkládacím dvojlůžkem. C4com - Comfort (max. 4 osoby) ložnice s dvojlůžkem, ložnice se dvěma lůžky, denní místnost s kuchyňským koutem. A2pre - Premium (max. 2 osoby) studio (jedna místnost) s dvojlůžkemí, kuchyňský kout. B2pre - Premium: (max. 2 osoby) ložnice se dvěma lůžky, denní místnost s kuchyňským koutem. C5pre - Premium: (max. 5 osob) ložnice s dvojlůžkem, ložnice se dvěma lůžky, denní místnost s kuchyňským koutem.

Postýlka

na vyžádání pro dítě do 3 let, zdarma (max. 1x postýlka/ apartmán).

Služby

recepce, Wi-Fi ve společných prostorech (za jednorázový poplatek 5€), lyžárna, prádelna (za poplatek), wellness: sauna, turecké lázně, relaxační místnost.

Parkování

u rezidence (zdarma, do vyčerpání míst).

Vzdálenost od centra

500 m.

Zvíře

povoleno jen malé, na vyžádání, zdarma.

Ski informace

Vzdálenost od sjezdovek: 300 m lyžařský vlek Val Casies, 27 km sjezdové tratě Kronplatz - Olang 1°/Lorenzi, 27 km sjezdové tratě Val Pusteria - Dobbiaco. Vzdálenost od běžeckých tratí: 500 m běžecké tratě Val Casies. Vzdálenost od skibusu: 700 m. Lyžařské školy: 300 m lyžařská škola Val Casies - S. Maddalena. Půjčovna lyží: 700 m S. Maddalena. Úschovna lyží: v rezidenci, 20 km Monguelfo - vlaková stanice, cca 20 €/box pro 2 osoby/4-7 dní.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 115 163
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací