Hotel Mövenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket

  Thajsko, Phuket, Karon Beach

Mövenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket

    Thajsko, Andamanské moře, Phuket, Karon Beach
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Tento komplex pochází z roku 1984. Objekt hostům nabízí celkem 382 pokojů. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Do všech poschodí lze vyjít po schodech nebo pohodlně vyjet výtahem. V komplexu je hotelový sejf, směnárna a bankomat. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení přes WiFi (za poplatek). Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, jídelna, snídaňový salónek, kavárna, bar a hospoda. Je tady supermarket a obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také novinový stánek a dětská herna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Dále je možné využít službu hlídání dětí, lékařskou službu, překladatelské služby, pokojovou službu a prádelnu.

Ubytování

V pokojích je klimatizace, ventilátor, obývací část, kuchyň a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje mají dvoulůžkovou postel, queen size manželskou postel, kingsize manželskou postel nebo rozkládací pohovku. Je možné rezervovat oddělené ložnice. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Také je zde sejf, minibar a pracovní stůl. Hosté, kteří se chtějí stravovat sami, zde najdou kuchyňský kout s ledničkou, mini ledničkou, vařičem, mikrovlnnou troubou a varnou konvicí/kávovarem. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. K základnímu vybavení patří připojení k internetu, telefon, televize, CD přehrávač, DVD přehrávač a WiFi. Pro hosty je na pokoji připravena domácí obuv. V koupelnách je sprchový kout a vana. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů, kosmetické zrcátko a župan. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/aktivity

Hotel má jeden venkovní a jeden dětský bazén. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Na terase s lehátky a slunečníky se mohou hosté opalovat a užívat si dovolenou. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. Pro milovníky pohybu jsou zde na výběr různé sportovní aktivity - tenis a volejbal. Hosté se mohou věnovat různým sportovním aktivitám, například aqua aerobiku a aqua fitness. Potápění je za poplatek. Komplex nabízí sportovně založeným hostům i mnoho indoorové zábavy, například fitness studio, stolní tenis, kulečník, jógu a aerobik. V objektu je wellness zóna, kde jsou různé relaxační programy. Hosté si mohou vybrat například spa, kosmetický salon, ájurvédu a solárium a za příplatek také masáže. Komplex má pro své hosty připraveny zábavní programy (za poplatek), během kterých se děti ani dospělí nebudou nudit.

Stravování

V hotelu jsou na výběr tyto typy stravování - nocleh se snídaní, polopenze a plná penze. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Dále je zde možnost speciálních nabídek stravování a drobného občerstvení. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa a MasterCard.

Upozornění

Cena zájezdu nemusí zahrnovat další možné poplatky hrazené na místě. Upozorňujeme, že v některých případech se může jednat o značně vysoké částky. Ověřte si tuto informaci u prodejce zájezdu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Mövenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 50 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 405 219
dnes 8–19 h

Thajsko

"Země úsměvů" je ideálním místem ke strávení dovolené. Vybere si zde každý, příznivci historických památek, nedotčené přírody i vyznavači nočního života a zábavy. Je to země kontrastů, kde naleznete horské kmeny na severu země, rybářské komunity na jihu, starobylé paláce i úchvatné tropické ostrovy s nejkrásnějšími plážemi. Všude vás budou doprovázet přátelští a přívětiví lidé. Je to vliv budhismu, ale i tradice, kde značnou úlohu hraje tolerance a bezstarostný přístup k životu. Přesvědčte se s námi, že Thajsko je turistickou destinací, která vám poskytne služby na nejvyšší úrovni.

Thajsko - více informací