Hotel Royal Central

  Bulharsko, Slunečné pobřeží

HOTEL MPM ROYAL CENTRAL

    Bulharsko, Slunečné pobřeží
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Příjemný menší hotel je situován na atraktivním místě přímo v centru známého živého letoviska Slunečné Pobřeží, cca 200 m od krásné široké písčité pláže a cca 5 km od historického Nesebaru. Nákupní možnosti a zábavu mají hosté v bezprostřední blízkosti ubytování (obchody, restaurace, bary, diskotéky, kavárny, sportoviště, půjčovny automobilů, vodní sporty na pláži). Mezinárodní letiště Burgas je vzdáleno cca 35 km.

Vybavení Hotelu

Oblíbený hotel Royal Central nabízí klientům menší vstupní halu s recepcí, směnárnou a lobby barem, hlavní restaurace, WiFi připojení (v lobby zdarma), střešní bazén s dětskou částí, opalovací terasa (lehátka a slunečníky zdarma), fitness centrum, sauna, minimarket a parkoviště.

Vybavení pokoje

Standardní dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky, jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (sprcha, toaleta, fén), klimatizací, minibarem, telefonem, TV. Za příplatek je možný pokoj typu Suite (možnost 2 přistýlek pro děti).

Pláž & plážový servis

Široká písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nacháízí cca 200 m od hotelu. Klientům jsou k dispozici služby plážového baru a lehátka se slunečníky (za poplatek). K dispozici je také široká nabídka motorizovaných i nemotorizovaných vodních sportů (za poplatek).

Stravování

POLOPENZE - snídaně a večeře formou bufetu. Nápoje u večeří si klienti hradí extra.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Royal Central ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 400 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 472 857
dnes 8–19 h

Lokalita

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací