Hotel Neptune Palm Beach Boutique Resort & Spa

  Keňa, Jižní pobřeží, Galu Beach

4/5

Neptune Palm Beach Boutique Resort and Spa

    Keňa, Jižní pobřeží, Galu Beach
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Boutique resort v tradičním svahilském stylu přímo na břehu moře!

Přehled

ALL INCLUSIVE v ceně krásná tropická zahrada bez povinného vánočního a silvestrovského příplatku Wi-fi internet zdarma

Stručná poloha

cca 120 minut jízdy z letiště v Mombase přímo u písečné pláže nedelako golfového hřiště

Poloha

Diani Beach, v tropické zahradě, přímo u pláže. V blízkosti se nachází mistrovské 18ti jamkové golfové hřiště a další 2 sesterské resorty Neptune Paradise Beach Resort & Spa and Neptune Village Beach Resort & Spa, jejichž služby můžete využívat. Vzdálenost od letiště v Mombase cca 45 km (cca 120 minut).

Vybavení resortu

60 pokojů v bungalovech po čtyřech. 2 restaurace, 2 bary, bazén, dětský bazén, SPA centrum, aquagymnastika, potápění, šnorchlování, vodní sporty, windsurfing, tenis, plážový volejbal, golf, stolní tenis, billiard, animační programy, boutique, kadeřník, dětský klub, business centrum, konferenční sál, hlídání dětí, Wi-fi internet zdarma.

Vybavení pokoje

Deluxe garden pokoj - klimatizace, ventilátor, minibar, sejf, varná konvice, fén, telefon, SAT/TV, Wi-fi internet zdarma, moskytiéra, koupelna, sprcha, WC, terasa. Možnost přistýlky a možnost ubytování až 2 dětí.

Deluxe garden pokoj pro 2 osoby, možnost 1 přistýlky a možnost ubytování až 2 dětí

Deluxe garden pokoj pro 2 osoby, možnost 1 přistýlky a možnost ubytování až 2 dětí

Stravování

formou ALL INCLUSIVE.

Názor CK

Boutique resort v tradičním svahilském stylu přímo na břehu moře!

Poznámka

za příplatek možnost ubytování ve vyšší kategorii pokojů.

Poznámka - letecká doprava

Exotické zájezdy na míru Exotické zájezdy na našich web stránkách jsou většinou operovány na pravidelných linkách leteckých společností a celková cena zájezdu se odvíjí od aktuální ceny letenky a ubytování v den rezervace. Rozumíme tomu, že Vám nemusí vyhovovat zobrazený termín, délka pobytu a také, že můžete požadovat vyšší kategorii ubytování/pokoje a proto každý Váš požadavek a Vaše přání je tu k tomu, abychom Vám připravili nabídku zcela podle Vašich konkrétních představ, přání a požadavků. Ceny zde uvedené jsou stanovené pro lety v ekonomické třídě a platí pouze pro rezervace v optimální knihovací třídě, což znamená, že zobrazená nabídka platí při dosažení nejvýhodnější ceny letenky. Při zpracování nabídky na míru může tudíž dojít k navýšení, ale i ponížení oproti ceně, která je uvedena na našich webových stránkách! Jsme Vám plně k dispozici s našimi letitými osobními zkušenostmi s destinacemi a hotely/resorty, které nabízíme. Jsme tu pro Vás již od roku 1990! Fakultativní výlety V průběhu vašeho pobytu je pro vás připravena bohatá nabídka fakultativních výletů. S podrobnou nabídkou fakultativních výletů se můžete seznámit v místě pobytu. Průběh a obsah fakultativních výletů je plně v režii místního poskytovatele těchto služeb.

Základní cena zahrnuje

leteckou dopravu Praha-Mombasa-Praha, letištní taxy a palivové příplatky, ubytování na uvedený počet nocí ve dvoulůžkovém pokoji, stravování uvedené u hotelu, transfery, pobytové taxy, asistenci místní CK, pojištění CK proti úpadku.

Základní cena nezahrnuje

komplexní cestovní pojištění, elektronickou vstupní registraci ETA - 32 USD na osobu - možné provést pouze prostřednictvím stránky etakenya.go.ke/en

Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: INEX-cestovní kancelář s.r.o., IČ 26392763.
Název hotelu dle pořadatele: Neptune Palm Beach Boutique Resort and Spa ****+
Lokalita dle pořadatele: Jižní pobřeží, Diani Beach
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Neptune Palm Beach Boutique Resort & Spa ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 607 127
dnes 8–19 h

Hodnocení

7. nejlepší hotel v destinaci Jižní pobřeží

4/ 5 1 recenzí

Blanka červen 2018 Spokojenost. Hotel je velmi pěkný, klidný, vkusný. Bydlí se ve vilkách, které mají každá po čtyřech ubytovacích jednotkách.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Keňa

Podobně jako sousední Tanzanie je i Keňa zárukou nevšedních zážitků během odpočinkové i aktivní dovolené. Západní část země patří horám, východ země se svažuje směrem k Indickému oceánu. Keňa je zemí nekonečných savan, ve kterých můžete pozorovat tradiční zvěř jako lvy, slony, žirafy a zebry. Odpovídá tomu větší množství rezervací a věhlasných národních parků. Nenechte si ujít místní safari v přirozeném prostředí. Pobřeží Indického oceánu je nádhernou oázou tropické idylky. Palmové háje, bělavé pláže, tyrkysové moře, hotelové komplexy v duchu tradiční architektury, to vše a ještě mnohem více čeká na návštěvníky pobřeží. Také pobřežní vody Keni nabízí bohaté možnosti pozorování podmořského světa včetně korálů. Vyzkoušejte destinace jako Malindi nebo Diani Beach.

Od 1. 9. 2017 platí zákaz dovozu igelitových tašek a sáčků do země. V případě porušení tohoto nařízení hrozí cestujícím zadržení místní policií a pokuta ve výši několik desítek tisíc USD.

Keňa - více informací

Nezávazná objednávka

Neptune Palm Beach Boutique Resort and Spa
    Keňa, Jižní pobřeží, Galu Beach

Cena
73 290 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 607 127

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
73 290 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj - osoba na pevném lůžku
0
15 400 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
2 280 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
1 392 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
810 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 12 dní
0
1 890 Kč