Hotel Komplex Oasis

  Řecko, Peloponés, Kalo Nero

OASIS

    Řecko, Peloponés, Kalo Nero
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel je situován v oblasti Kalo Nero, které nabízí řadu minimarketů, restaurací a místních taveren a nachází se poblíž města Kyparissia. Jeho poloha je ideálním místem se snadným přístupem do okolních oblastí a okolních vesnic. Hotel se nachází pouhých 15 m od moře a slavné pláže Kalo Nero, od které je oddělen pouze pobřežní cestou. Hotel se tedy stává ideálním místem k relaxaci na pláži, ale nabízí i skvělý výchozí bod pro poznání krás a historie Peloponéského poloostrova.

Vybavení a služby hotelu

V hotelu najdete recepci, bezpečnostní trezor na recepci (za poplatek), lounge místnost s TV, restauraci, bazén se slanou vodou a hydromasážními tryskami, sluneční terasu s lehátky a slunečníky, bar u bazénu, Wi-Fi připojení ve společných prostorech, dětské hřiště, tenisový kurt, stolní tenis a parkoviště.

Vybavení pokoje

K dispozici jsou studia pro 2-3 osoby a apartmány pro 2-4 osoby. Mezi vybavení patří koupelna s WC, prostorná kuchyňka (včetně vařiče, základního nádobí, ledničky a rychlovarné konvice), klimatizace, Wi-Fi, TV/SAT, telefon, fén a balkón.

Stravování

V hotelu je podávána polopenze formou bufetu.

Shrnutí

Hotel je ideální volbou jak pro rodiny s dětmi, kteří touží po krásných společných chvílích, tak i pro páry toužící po chvílích klidu s dávkou soukromí.

Pláž

Oblíbená a známá pláž Kalo Nero je pouhých 15 m od hotelu. Písečná a organizovaná pláž, kde si každý přijde na své, je vhodná i pro rodiny s dětmi a nebývá výjimkou zde narazit na mořské želvy.

Vzdálenosti

Pláž Kalo Nero: 15 m. Město Kyparissia: cca 6 km.

Informace o ubytování

studia 2-3 lůžka apartmány 2-4 lůžka polopenze

Poloha

Hotel je situován v Kalo Nero, která nabízí řadu minimarketů, restaurací a místních taveren a nachází se poblíž města Kyparissia. Jeho poloha je ideálním místem se snadným přístupem do okolních oblastí a okolních vesnic. Hotel se nachází pouhých 15 m od moře a slavné pláže Kalo Nero, od které je oddělen pouze pobřežní cestou. Hotel se tedy stává ideálním místem k relaxaci na pláži, ale nabízí i skvělý výchozí bod pro poznání krás a historie Peloponéského poloostrova. V blízkosti také najdete oblíbené místo Pisina Pool & Beach Bar (přibližně 500 metrů). Velký bazén obklopen lehátky se slunečníky v těsné blízkosti pláže je ideálním místem pro odpočinek a odreagování. Můžete zde strávit celý den zdarma v případě jakékoliv útraty (částka není nijak omezena).

Vybavení a služby hotelu

V hotelu najdete recepci, bezpečnostní trezor na recepci (za poplatek), lounge místnost s TV, restauraci, bazén se slanou vodou a hydromasážními tryskami, sluneční terasu s lehátky a slunečníky, bar u bazénu, Wi-Fi připojení ve společných prostorech, malé dětské hřiště, tenisový kurt, stolní tenis a parkoviště.

Vybavení pokoje

K dispozici jsou studia (v patře) pro 2-3 osoby a apartmány (v přízemí) pro 2-4 osoby. Mezi vybavení patří koupelna s WC, prostorná kuchyňka (včetně vařiče, základního nádobí, ledničky a rychlovarné konvice), klimatizace, Wi-Fi, TV/SAT, telefon, fén a balkón.

Stravování

V hotelu je podávána polopenze formou bufetu.

Shrnutí

Hotel je ideální volbou jak pro rodiny s dětmi toužící po krásných společných chvílích, tak i pro páry, které ocení klidnou dovolenou s dávkou soukromí.

Pláž

Oblíbená a známá pláž Kalo Nero je pouhých 15 m od hotelu. Čistá písčito-oblázková pláž, kde si každý přijde na své, je vhodná i pro rodiny s dětmi a nebývá výjimkou zde narazit na mořské želvy.

Vzdálenosti

Pláž Kalo Nero: 15 m. Město Kyparissia: cca 8 km.

565 656 610 Číslo zájezdu: 922 670
dnes zavřeno

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací