Hotel Fenix Family

  Španělsko, Andalusie, Roquetas de Mar

Ohtels Fenix Family

    Španělsko, Andalusie, Costa de Almería, Roquetas de Mar
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel se nachází v klidnější častí Roqeutas de Mar nedaleko pláže a pobřežní promenády. Díky krásnému okolí a dlouhé písečné pláži je ideální na strávení krásné dovolené. V blízkosti hotelu se nacházejí restaurace, bary a různé obchody. V těsné blízkosti hotelu se také nachází golfové hřiště. Hotel je vhodný pro rodiny s dětmi.

Vybavení hotelu

Vstupní hala s recepcí, výtahy, restaurace, bar u recepce a u bazénu, kavárna, miniclub, Wi- Fi v celém hotelu zdarma, dva venkovní bazény, parkoviště, prádelna, dětské hřiště, billiard, herna, tenisový a volejbalový kurt, animační programy.

Vybavení pokoje

Pokoje s možností přistýlky pro dítě jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, fénem, klimatizací, satelitní TV, telefonem, trezorem (za poplatek) balkonem s výhledem na bazén. Dětské postýlky jsou k dispozici na vyžádání. V každém pokoji je k dispozici bezplatné Wi-Fi. Prostornější studia s možností až dvou přistýlek pro děti, s kuchyňským koutem a s balkonem (za příplatek).

Stravování

Možnost polopenze či all inclusive. Polopenze obsahuje snídani a večeři. All inclusive obsahuje plnou penzi včetně nealkoholických a místních alkoholických nápojů, zmrzlinu, kávu a snack.

Pláž

Pláž s hrubozrnným pískem (místy přechází v kamínky) s pozvolným vstupem do moře se nachází cca 5 min. chůze od hotelu. Lehátka a slunečníky za poplatek. Pláž je vhodná pro děti.

Popis

Odjezd autobusem do Almeríe, kde budete moci vidět nejvýznamnější památky tohoto nádherného města. Navštívíme starobylý hrad La Alcazaba a arabskou pevnost z 10. století, kde lze vidět impozantní pohledy na město, přístav a všechny zátoky. Naše cesta bude dále pokračovat starým městem na hlavní náměstí Plaza vieja, kde se nachází radnice a nádherná katedrála. Poté bude k dispozici volný čas na ochutnávku nejlepšího andaluského tapas a nákupy v centru města.

Cena: 840 Kč / 30 EUR

Popis

Odjezd do pouště Tabernas, kde navštívíte tematický park Parque Oasys (dříve nazývaný Mini Hollywood). Zde si užijete skvěle strávený den a navštívíte místní salon, kancelář šerifa, banku a také Animal Park, kde je k vidění mnoho různých zvířat, bazén, nebo je zde možnost návštěvy restaurace v místním parku. Každý den se zde konají představení na různé témata, jako například Život na Divokém západě či představení Bankovní loupež. Tento výlet slibuje nezapomenutelný zážitek pro všechny věkové skupiny. V odpoledních hodinách návrat do hotelu.

Cena: 1180 Kč / 42 EUR

Popis

Odjezd od hotelu s průvodcem k rozhledně San Cristobal v maurské čtvrti Albaicin. Odtud se Vám naskytne krásný výhled na Alhambru, která se tyčí ve stínu hor Sierra Nevada. Poté přejedeme do centra města, kde se vydáme na pěší túru, kde uvidíme katedrálu, královskou kapli, velký bazar a židovskou čtvrť. Dále budeme pokračovat procházkou podél řeky Darro, kde si vychutnáte opět krásné pohledy na Alhambru a její zahrady.

Cena: 1260 Kč / 45 EUR

Popis

Výlet do města Roquetas, kde se zúčastníte místních trhů. Zde můžete ochutnat speciality této oblasti, jako například lahodné sýry, šťavnaté olivy, čerstvé ovoce, zeleninu a ořechy. Dále se můžete podívat či si zakoupit místní produkty, jako hrnce, pánve, keramiku, oblečení a ložní prádlo za výhodné ceny.

Cena: 240 Kč / 8,50 EUR

Popis

Na tomto lodním výletě navštívíte úchvatný park Cabo de Gata – Níjar, který se nachází na jihovýchodě Španělska a je jedním z posledních klenotů tohoto pobřeží. Po cestě se podíváte na pláž Playa de los Muertos, kde jsou k vidění křišťálově čisté vody a různé skalní útvary. Dále budeme pokračovat k majáku Mesa Roldána, pláži Cala Arena a Cala Orange. Poté bude zastávka na oběd či nákupy v okolí Playa de Agua Amarga. Další cesta bude pokračovat k Oceanic Posidonius, kde bude možné vidět delfíny a další mořské živočichy. Oběd není zahrnutý v ceně zájezdu.

Cena: 1260 Kč / 45 EUR

Popis

Sierra Nevada byla v roce 1986 vyhlášena biosférickou rezervací, přírodním parkem v roce 1989 a národním parkem v roce 1999. Cestou kolem Ugijaru a překročením jižní části Sierry Nevady dorazíme do Laroles, vesnice s arabským charakterem, kde ještě můžeme obdivovat typicky arabskou architekturu. Dále budeme pokračovat v cestě podél horského průsmyku La Ragua (ležícího ve výšce 2.000 metrů) do vesnice La Calahorra odkud se dostaneme do Guadixu, kde bude volný program. Další cesta bude pokračovat směrem k Purrulleně, kde navštívíme jeskynní dům. V La Calahorra bude čas na oběd (oběd není zahrnut v ceně). Odpoledne navštívíme Alhabii, kde se vyrábí známá keramika.

Cena: 760 Kč / 27 EUR



Důležité upozornění
- v ceně výletů je zahrnuta autobusová doprava, průvodce/ delegát
- programový sled jednotlivých výletů může být na místě upraven
- na místě můžete zakoupit jednotlivé výlety v Eurech
- fakultativní výlety se uskuteční při minimálním počtu 15 osob

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Fenix Family ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 300 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 196 937
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-ohtels-fenix-family-andalusie-spanelsko-z1196937/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací