Hotel Couleurs Soleil

  Francie, Rhône-Alpes, Oz-en-Oisans

Couleurs Soleil

  Francie, Auvergne-Rhône-Alpes, Francouzské ledovce, Les Grandes Rousses, Rhône-Alpes, Oz-en-Oisans, Sarenne (ledovec)
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Rezidence Couleurs Soleil***

Rezidence Couleurs Soleil***

Absolutně nejlepší poměr kvality a ceny La Sarenne + Le Tunnel, nejproslulejší a nejdelší černé sjezdovky Evropy

Absolutně nejlepší poměr kvality a ceny La Sarenne + Le Tunnel, nejproslulejší a nejdelší černé sjezdovky EvropyAlpe d’Huez, známé jako místo dojezdu „Královské etapy“ Tour de France, leží v Savojských Alpách v pohoří Grandes Rousses v oblasti přezdívané „Sluneční ostrov“. Je desátým největším střediskem v Evropě a kvalitou lyžování je na tom jistě ještě lépe. Středisko s 250 km tratí, dokonalým zázemím a nabídkou programů mimo svah, rozprostírající se hlavně na jižně orientovaných svazích pod Pic Blanc (3.330 m n. m.), si jistě získá i ty nejnáročnější lyžaře a snowboardisty. Velká nadmořská výška, ledovec Sarenne a dostatek sněhových děl umožňují lyžování do pozdního jara. Velkým zážitkem pro zdatné bude jistě zdolávání jedné z nejtěžších sjezdovek Evropy – Le Tunnel, procházející 200 m dlouhým osvětleným tunelem ve skále, nebo 16 km dlouhé sjezdovky La Sarenne, začínající pod Pic Blanc a překonávající výškový rozdíl 1.600 m. Většina z vás si oblíbí rychlé červené sjezdovky, vedoucí do jednotlivých satelitů Oz en Oisans, Vaujany, Villard a Auris. Snowboardisté ocení dva krásné snowparky.

Poloha

PolohaRezidence Couleurs Soleil*** v Oz en Oisans – 150 m od sjezdovek a 70 m od obchodní zóny. Mezi Alpe d’Huez a Oz en Oisans nejezdí skibus! Parkování na veřejném parkovišti v Oz zdarma.

Ubytování

UbytováníSt. 4 (2–4 os.) cca 25 m2 – obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby (možno i „šuplík“), palanda v předsíni, sprcha + WC, většinou balkón.

Ap. 6 (4–6 os.) cca 30 m2 – ložnice s manželskou postelí, obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby (možno i „šuplík“), chodba s palandou, sprcha + WC, většinou balkón.

Ubytovací jednotky jsou účelně a vkusně zařízeny, kuchyňské kouty mají sporák, lednici, myčku, minitroubu, nádobí a příbory, ložnice lůžkoviny.

Povlečení, utěrky, ručníky a čisticí prostředky je třeba mít vlastní.

Úklid provádějí klienti sami.

Rezidence je vybavena recepcí, hernou a lyžárnou. Na recepci a v herně je Wi-Fi zdarma, v apartmánech za poplatek.

Kauce 200 €. Pobytová taxa: 0,8 €/os. od 18 let/noc; platba v místě pobytu.

Delegát CK

Delegát CKVe středisku působí česky mluvící delegát CK.

Skipas

Skipas6-denní skipas Alpe d’Huez Grand Domaine (250 km) platí v celé oblasti Alpe d’Huez včetně satelitů – termíny 107 a 207 F-AH.

6-denní skipas Grande Galaxie platí navíc 2x v oblasti Les 2 Alpes, 1x Serre Chevallier, 1x Puy St. Vincent, 1x Mongenevre – ostatní termíny. Využitelnost lyžování v ostatních střediscích pouze pro vlastní dopravu – není skibus!

Na oba typy skipasů 1x bazén a kluziště ve Vaujany do 16 hod.

Stravování

Stravování Vlastní. Ve středisku jsou obchody i restaurace.

Střídání turnusů

Střídání turnusůU termínů 7/6 není příjezdový ani odjezdový den lyžařský. Příjezd i odjezd ze střediska je v odpoledních hodinách. Ubytování probíhá mezi 17. a 19. hodinou. Předání uklizených apartmánů v den odjezdu je nutné cca do 9 hodin.

– 6-denní skipas Grand Domaine resp. Grande Galaxie

– pojištění CK dle zákona číslo 159/1999 Sb.

Komplexní pojištění

povlečení, ručníky, čisticí a hygienické prostředky

průběžný a závěrečný úklid

kauci 200 €/studio nebo apartmán (platba na místě kreditní kartou Visa/Master-Card nebo v hotovosti)

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Couleurs Soleil ***
Vzdálenost od sjezdovky: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 187 137
dnes 8–19 h

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací