Hotel Paco

  Itálie, Ligurie, Pietra Ligure

PACO

    Itálie, Ligurie, Ligurská riviéra, Pietra Ligure
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Charakteristika

pěkný hotel na klidném místě oblíbeného letoviska Pietra Ligure je vhodný pro strávení příjemné dovolené pro všechny věkové kategorie.

Ubytování

dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky (vyklápěcí lůžko ze skříně, jen 1,8x0,7 m) a dvoulůžkové pokoje s možností dvou přistýlek (rozkládací dvojlůžko) typ SUPERIOR. dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky - (vyklápěcí lůžko ze skříně, jen 1,8x0,7 m), SPR+WC, fén, TV/SAT, trezor, Wi-Fi, klimatizace, minibar, balkon. dvoulůžkové pokoje s možností dvou přistýlek (rozkládací dvojlůžko) Superior - SPR+WC, fén, TV/SAT, trezor, Wi-Fi, klimatizace, minibar, balkon, výhled na bazén.

Postýlka

na vyžádání pro dítě do 2 let, zdarma.

Stravování

snídaně formou bufetu, obědy (jen 15/6-10/9, za příplatek) a večeře výběr z menu, salátový bufet. Bufet s předkrmy (jen 1/7-31/8).

Služby

recepce, výtah, TV místnost, Wi-Fi (zdarma), restaurace, bar, dětský koutek, zahrada, velký bazén a dětský bazén (provoz bude upřesněn), lehátka a křesla zdarma, tenisový kurt a půjčovna kol (za poplatek, dle volné kapacity). U rezidence Stella Maris (800 m) lze využívat krytý bazén (12x6 m, otevřeno celou sezónu, v letním období pouze odpoledne a bazén je odkrytý).

Parkování

parkoviště nebo garáž (zdarma, do vyčerpání míst).

Vzdálenost od centra

800 m. Do centra jezdí v pravidelných časech minibus (zdarma).

Vzdálenost od pláže

800 m. Na pláž jezdí v pravidelných časech minibus (cca 15/6-15/9, zdarma).

Pláž

štěrkopísková s relativně pozvolným vstupem do moře, na vyžádání - plážový servis (1 slunečník + 2 křesla/ pokoj).

Zvíře

povoleno jen malé, na vyžádání, 10 €/noc (nelze v pokoji Superior).

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Paco ***
Typ pláže: oblázková
Vzdálenost od pláže: 800 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 248 188
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-paco-ligurie-italie-z2248188/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací