Hotel Padma Resort Legian

  Indonésie, Bali, Legian

Padma Resort Legian

    Indonésie, Bali, Legian
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody
  • přímo na pláži
  • a-la-carte restaurace
  • vhodné pro rodiny s dětmi
Popis hotelu

Přímo na pláži. A-la-carte restaurace. Vhodné pro rodiny s dětmi.

Poloha

klidná. Restaurace, bary a obchody cca 50 m. Místní centrum cca 1 km. Letiště cca 3 km.

Pláž

přímo na veřejné písečné pláži. Lehátka a osušky na pláži zdarma.

Vybavení

405 pokojů, vstupní hala s recepcí a trezory k pronajmutí, 3 restaurace, a-la-carte restaurace, bar, kavárna, obchod se suvenýry. Ve venkovním areálu 2 sladkovodní bazény, terasa na opalování, bar u bazénu. Lehátka, slunečníky a osušky u bazénů zdarma.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje Deluxe (A1D/A2D/A3D): cca 38 m2, v hlavní budově, situované v 2-4. patře, set na přípravu kávy a čaje, chladnička, klimatizace, trezor, sat. TV, DVD přehrávač, telefon, koupelna s vanou, sprchou, WC, fén a balkon.

Joker pokoje (A1S/A2S/A3S): výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi.

Chalet Deluxe (A1F/A2F/A3F): renovované, cca 43 m2, situované v blízkosti pláže i bazénu, v přízemí nebo v 1. patře, balkon nebo terasa, jinak jako A2D.

Další typy pokojů na vyžádání.

Stravování

snídaně, polopenze nebo all inclusive. Snídaně formou bufetových stolů. Při rezervaci polopenze navíc večeře formou bufetových stolů nebo formou výběru z menu nebo formou a-la-carte. Při rezervaci all inclusive navíc obědy formou bufetových stolů nebo formou výběru z menu nebo formou a-la-carte. Vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje od 10.00 do 22.00 h. Káva a čaj od 14.30 do 16.30 h.

Sport/aktivity

zdarma: fitness, jóga, aerobic. Za poplatek: tenis.

Internet

WiFi ve veřejných prostorách a na pokojích zdarma.

Wellness

zdarma: parní lázeň, sauna. Za poplatek: masáže.

Děti

samostatný dětský bazén, dětské hřiště, dětský animanční program, miniklub (pro děti od 2 do 9 let), dětské židličky a dětské postýlky na vyžádání zdarma, dětské pokrmy, dětské plínky. Za poplatek: možnost hlídání dětí cca 5 USD/h.

Info (letecky)

služby delegáta: prostřednictvím Connected Service; místní kategorie: 5; platba kartou: VISA, MasterCard, American Express.

FlexiFly

na produkty označené kódem YCZE / FLEX a logem FlexiFly se vztahují zvláštní sekce všeobecných smluvních podmínek. Venkovní vybavení a služby hotelu mohou být během zimního období omezeny - v závislosti na počasí/sezoně.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 183 129
dnes 8–19 h

Indonésie

Indonésie je nyní čtvrtá nejlidnatější země světa. Navzdory tomu plocha celkem 17 500 ostrovů je dostatečně velká na to, aby se na každém z nich našel nějaký panenský kout stvořený pro nezapomenutelnou exotickou dovolenou. Některá jména indonéských ostrovů jsou celosvětovým synonymem pro tropický ráj. Nejznámější je v tomto ohledu Bali. Vskutku jedinečná je biota Indonésie. Žije zde po Brazílii nejvíce druhů živočichů a rostlin na světě. Umožněno je to samozřejmě četnými porosty tropického pralesa. Indonéská ekonomika je nejrychleji rostoucí v celé jihovýchodní Asii. Své zastoupení v ní má i cestovní ruch. V Indonésii je toho tolik co poznávat. Věděli jste, že v celé Indonésii se hovoří více než čtyřmi sty jazyky? Mimořádně bohatý je podmořský život kolem indonéských ostrovů, potápění a šnorchlování jsou proto velmi oblíbené a vyhledávané aktivity.

Indonésie - více informací