Palladium Hotel Palmyra

  Španělsko, Ibiza, Sant Antoni de Portmany

Fiesta Hotel Palmyra

    Španělsko, Ibiza, San Antonio
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hotel pochází z roku 1964. Objekt hostům nabízí celkem 166 pokojů. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Do jednotlivých pater lze vyjet výtahem. V objektu je hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení přes WiFi. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, jídelna, kavárna a bar. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Je zde TV místnost. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Dále je možné využít vícejazyčný personál, lékařskou službu, pokojovou službu a prádelnu. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo (za poplatek).

Ubytování

Pokoje mají klimatizaci, ventilátor a koupelnu. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje jsou hezky zařízené, je zde pohodlná rozkládací pohovka. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Je k dispozici sejf a pracovní stůl a za poplatek minibar. Hosté mohou použít ledničku, mini ledničku a varnou konvici/kávovar. Zařízení pokoje doplňuje připojení k internetu, telefon, televize, rádio a WiFi (zdarma). Koupelny mají sprchový kout a vanu. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů, kosmetické zrcátko a župan. V hotelu jsou nekuřácké pokoje.

Sport/aktivity

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Na terase s lehátky a slunečníky se mohou hosté opalovat a užívat si dovolenou. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Objekt nabízí svým hostům mnoho sportovních aktivit. Do pestrého sportovního programu patří například jízda na kole/horském kole, tenis, plážový volejbal a minigolf a za poplatek golf a jízda na koni. Milovníci vodních sportů mají na výběr mnoho aktivit, je zde například windsurfing, jízda na šlapadlech, jízda na banánovém člunu, jízda na kánoi, plachtění a aqua fitness. Je možné zprostředkovat vodní lyžování, jet ski a jízdu na katamaránu. Hotel nabízí celou řadu indoorových sportovních aktivit - fitness studio, stolní tenis, šipky, gymnastiku a aerobik, za poplatek je kulečník. V objektu je wellnes zóna, ve které je možné využít masáže a solárium. Objekt dále nabízí animační program, živou hudbu a miniklub.

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - nocleh se snídaní, polopenze a stravování all inclusive. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Hotel nabízí také drobné občerstvení. Speciální atrakce je tzv. showcooking, při kterém mohou hosté sledovat přípravu jídel. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Palladium Hotel Palmyra ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 452 318
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-fiesta-hotel-palmyra-ibiza-spanelsko-z1452318/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací