Hotel Palm Beach Gambia

  Gambie, Banjul a okolí, Serekunda

Palm Beach

    Gambie, Kotu Beach
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hotel má 164 pokojů. V objektu je hotelový sejf a směnárna. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. V objektu se nachází restaurace a bar. Je tady také hezká zahrada. Nachází se zde také TV místnost a dětská herna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Dále je možné využít pokojovou službu a prádelnu.

Ubytování

V pokojích je klimatizace a koupelna. K standardnímu zařízení většiny pokojů patří balkón. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje jsou hezky zařízené, je zde pohodlná dvoulůžková postel. Pokoje mají minibar a televizi. Komfortně vybavené koupelny mají sprchový kout.

Sport/aktivity

Hotel má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. Volný čas zde hosté mohou trávit různě, v nabídce je například plážový volejbal, volejbal, stolní tenis, kulečník a solárium. Je tady také diskotéka.

Stravování

Objekt nabízí mnoho typů stravování. Lze si objednat nocleh se snídaní a polopenzi. Podávají se snídaně a večeře.

Upozornění

Cena zájezdu nemusí zahrnovat další možné poplatky hrazené na místě. Upozorňujeme, že v některých případech se může jednat o značně vysoké částky. Ověřte si tuto informaci u prodejce zájezdu.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 405 716
dnes 8–19 h